La consellera de Benestar visita diverses entitats socials i es reuneix amb l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat

La conseller Munté a la Fundació Ítaca

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, ha visitat avui nombroses entitats socials a Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat per conèixer de primera mà les seves activitats i posar en valor la tasca que realitzen. La consellera ha iniciat la jornada visitant la Fundació Catalana Síndrome de Down i la Fundació Mercè Fontanilles de Barcelona i posteriorment s’ha traslladat L’Hospitalet, on  s’ha reunit amb l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, en una trobada que ha servit per constatar que “coincidim amb que cal centrar els esforços des de les administracions en l’atenció a les persones fonamentalment a la infància i l’adolescència”.


La consellera ha tancat la jornada amb una visita a la Fundació  Ítaca de L’Hospitalet –dedicada a l’educació en el lleure d’infants i joves-  on ha destacat que “entre tots, administracions i entitats, podem millorar i reforçar l’atenció a les necessitats de la nostra infància i, especialment, de la infància més vulnerable”.  Prèviament,  Munté havia visitat l’entitat Step by Step dedicada a millorar el nivell de vida de les persones amb lesions medul•lars.


La consellera Munté ha insistit en diverses ocasions que les prioritats són “les polítiques de prevenció dirigides a la infància i l’adolescència”. A través de trobades com les d’avui amb ajuntaments i entitats “es pot valorar molt positivament la coincidència d’aquestes prioritats” amb el món municipal.