Els Bombers de la Generalitat han rebut, a les 02.53 hores, l'avís d'un incendi d'habitatge a Sant Adrià del Besòs (Barcelonès), al número 18 de la carretera de Mataró. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat onze vehicles dels Bombers, entre els quals dotacions del Grup d'Emergències Mèdiques (GEM).

 

El foc ha començat al pis tercer tercera, un habitatge amb molta càrrega de foc i, posteriorment, s'ha propagat cap a la planta superior. Els Bombers han localitzat una víctima mortal a la setena planta de l'immoble, suposadament per una explosió de gas a l'interior de l'habitatge. Així mateix, una altra víctima mortal -una dona gran amb mobilitat reduïda- ha estat trobada al pis de sota.

 

La veïna del pis on ha començat l'incendi, així com d'altres veins de l'edifici, han estat rescatats pels Bombers, mentre que la resta de l'edifici i el bloc del costat ha estat evacuat. Els veins que no ha calgut evacuar han estat confinats amb seguretat amb el control i la supervisió dels operatius a la zona.

 

Els Bombers de la Generalitat continuen treballant en les tasques d'extinció de l'incendi que, si bé no té flama des de poc abans de les cinc de la matinada, encara fumeja.

 

Cerdanyola del Vallès, 17 de gener de 2014

06.12 hores