· S’ha detingut sis persones per vuit robatoris a l’interior de segones residències de Mont-roig, Ossó de Sió, Castellnou d’Ossó i Bellver d’Ossó
 
· Quatre dels detinguts van ingressar a presó i un cinquè va ser traslladat a al Jutjat Central d’Instrucció de Madrid donat que tenia un ordre europea de detenció
Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra van detenir el 14 de gener tres homes i tres dones, d'edats compreses entre 23 i 45 anys, de nacionalitat búlgara i veïns d’Agramunt i Plans de Sió, com a presumptes autors de vuit delictes de robatori amb força.
 
Les detencions són el resultat d’una investigació oberta a principis d’octubre, quan els mossos van tenir coneixement d’un seguit de robatoris amb força, comesos amb un mateix modus operandi, a l'interior de segones residències de la comarca de la Segarra i l’Urgell.
 
En tots els casos, els lladres havien forçat algun dels accessos als habitatges i, de l’interior, havien sostret joies, objectes antics i electrodomèstics, entre altres.
 
Arran d’aquests fets es va obrir una investigació que va concloure el passat dimarts amb la detenció de sis persones presumptament relacionades amb els robatoris.
 
Concretament, als detinguts se’ls imputa vuit robatoris amb força, comesos entre el 6 d’octubre i el 8 de gener, en segones residències de Mont-roig, Ossó de Sió, Castellnou d'Ossó i Bellver d'Ossó.
 
El mateix dia de les detencions es va realitzar una entrada i perquisició en un domicili d’Agramunt, on es va comissar diferents aparells electrònics per tal d’esbrinar la seva procedència.
 
També s’han recuperat objectes sostrets d’una segona residència de Mont-roig en una deixalleria d’Anglesola.
Una de les detingudes va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar a comissaria i la resta dels detinguts van passar dijous a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.
 

L’autoritat judicial va decretar l’ingrés a presó de quatre d’ells i un cinquè va ser traslladat al Jutjat Central d’Instrucció de Madrid donat que tenia un ordre europea de detenció.

 

1  

Fitxers adjunts

Foto 1

Foto 1
JPG | 807