Bombers

Els Bombers de la Generalitat: serveis destacats del matí

query_builder   18 gener 2014 12:00

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat: serveis destacats del matí

· Tres intoxicats a Granollers a causa de la mala combustió d’una caldera (Vallès Oriental)
 
· Incendi d’habitatge a Salt amb desallotjats i una afectada per fum (Gironès)
 
Tres intoxicats a Granollers per la mala combustió d’una caldera
A les 09.38 hores, els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís de tres persones intoxicades en un habitatge situat al número 17 del carrer Nou de Granollers. Al lloc, s’han desplaçat tres dotacions dels Bombers i han constatat, després de revisar l’habitatge, que hi havia concentració de monòxid de carboni a causa de la mala combustió d’una caldera i han procedit a ventilar tot l’habitatge.
 
Els tres afectats per monòxid de carboni són la mare de 44 anys i els dos fills (un nen d’11 anys i una nena de 14 anys) que han estat evacuats de caràcter lleu amb l’ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital de Granollers.
 
 
Incendi d’habitatge a Salt amb desallotjats i una afectada per fum
Aquest matí, a les 10.17 hores, els Bombers han estat alertats d’un incendi d’habitatge a la primera planta del número 40 de la travessera de Santa Eugènia de Salt, un edifici de quatre plantes. El foc, que els efectius han pogut donar per controlat en poc més de deu minuts, ha cremat el menjador i dues habitacions i la resta d’immoble ha quedat afectat pel fum i la temperatura. Així mateix, a través del pati de llums, el fum també ha afectat la resta de pisos superiors.
 
Els veïns de tot el bloc, unes 25 persones, han estat desallotjades preventivament i els serveis sanitaris del SEM, que ha enviat dues unitats al lloc de l’incendi, han evacuat per inhalació de fum a una dona de 31 anys afectada menys greu a l’hospital de Santa Caterina.
 
Al lloc, treballen sis dotacions dels Bombers, que a hores d’ara, estant acabant de revisar i ventilar l’immoble afectat, així com també la resta de pisos superiors de l’edifici.
 
A més, també es troben al lloc treballant dues patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local.  
 
 
Cerdanyola del Vallès, 18 de gener de 2014
11.50 hores
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia