. En una altra actuació s’ha detingut tres persones per robar a l’interior d’un edifici en construcció

 

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir el passat dia 7 de gener, un home i una dona, de nacionalitat espanyola, de 23 i 18 anys d’edat respectivament, i veïns de Sant Fruitós del Bages, com a presumptes autors d’un robatori amb força.
 
Els fets van ocórrer el vespre del mateix dia 7, quan es va rebre una trucada al 112 alertant que en una empresa de la població d’Avinyó uns desconeguts acabaven de sostreure diverses peces de coure.
 
Immediatament es va muntar un dispositiu policial que va permetre localitzar, a l’altura del punt quilomètric 49 de la carretera B-431, dins del terme municipal d’Avinyó, el vehicle on viatjaven els presumptes autors.
 
A l’interior del turisme es va localitzar diverses planxes metàl·liques i canaleres de coure que acabaven de sostreure de l’empresa. Per aquest motiu es va detenir als dos joves com a presumptes autors d’un robatori amb força.
 
Els detinguts van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Manresa el dia 8 de gener el qual en va decretar la llibertat amb càrrecs.
 
D’altra banda, agents de l’Àrea de Recursos Operatius de la Regió Policial Central van detenir el passar dia 12, dos homes de 30 i 19 anys i un menor d’edat, tots ells veïns de Sant Vicenç de Castellet i de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d’un robatori amb força.
 
Els fets van succeir la nit del passat 12 de gener quan ens van alertar que s’estava produint un robatori amb força a l’interior d’un edifici en construcció del carrer Sardana de Sant Vicenç de Castellet.
 
Un cop al lloc, van localitzar un jove a l’exterior de l’edifici amb un mòbil a la mà, el qual estava fent tasques de vigilància, i van escoltar forts cops que provenien de l’interior de l’obra.
 
Durant la inspecció de l’edifici, van comprovar que hi havia quatre portes, en diferents plantes, amb signes evidents d’haver estat forçades.
 
Finalment, es va localitzar, en un dels passadissos de l’edifici, un dels homes i el menor d’edat, amb estris per forçar portes.
 
Per tot això, es va detenir les tres persones implicades com a presumptes autores d’un robatori amb força, en grau de temptativa.
 
El menor va ser entregat als seus pares un cop escoltat en declaració i els altres dos detinguts van passar el 9 de gener a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Manresa el qual  va decretar la llibertat en càrrecs.
 
 
Àrea de Comunicació,
Manresa, 21 de gener de 2014