Acte institucional d'apadrinament del primer nadó 2014 de les Terres de l'Ebre

La Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre ha acollit l'acte institucional d'apadrinament del primer nadó de 2014. Arlet Pinyol Pallarès, amb els seus pares, Neus i Josep, i la seva germana, ha rebut de mans del delegat del Govern, Xavier Pallarès, la placa d'apadrinament. I, també ha rebut el regal de l'alcaldessa del Perelló, municipi d'on és la família.

A més a més, el grup L'Ebre Comunicació i els comerços i empreses col·laboradores de les Terres de l'Ebre han omplert de presents la família de la petita, des d'una trona per a menjar fins a colònies o productes naturals com la mel, passant pels reportatges audiovisuals dels mitjans del grup de comunicació, entre molts d'altres.

Xavier Pallarès ha destacat la importància de la col·laboració i implicació dels organitzadors en aquest acte que "des de la implantació de la Delegació del Govern al territori es dur a terme amb el suport institucional però, especialment, amb el suport de tots aquests comercos ebrencs, als de sempre i a les noves incorporacions, que sobretot en aquests moments difícils continuen apostant per la gent de les Terres de l'Ebre". El delegat del Govern també ha recordat que "la nostra tasca, des de l'administració i des de la societat civil, és treballar per deixar un millor país per a aquests nouvinguts que són la nostra garantia de futur".

Arlet Pinyol Pallarès ha estat el primer nadó d’aquest 2014 a les Terres de l’Ebre, que va néixer el 2 de gener, a les 10.27 hores, a l’Hospital Comarcal d’Amposta. L’Arlet va pesar 3’2 kg i va néixer després d’una cesària programada.

2  

Imatges

El delegat del Govern, Xavier Pallarès, apadrina Arlet Pinyol Pallarès

El delegat del Govern, Xavier Pallarès, apadrina Arlet Pinyol Pallarès 252

El delegat del Govern lliura un xec regal a bescanviar per bolquers

El delegat del Govern lliura un xec regal a bescanviar per bolquers 300