Protecció Civil

Protecció Civil de la Generalitat: actualització de la Prealerta del pla NEUCAT per nevades al Pirineu i Prepirineu

query_builder   21 gener 2014 14:18

event_note Nota de premsa

Protecció Civil de la Generalitat: actualització de la Prealerta del pla NEUCAT per nevades al Pirineu i Prepirineu

  • Protecció Civil de la Generalitat manté la Prealerta del pla NEUCAT per nevades durant la propera matinada
  • A més, Protecció Civil de la Generalitat dóna per finalitzades la Prealerta del pla PROCICAT per forts vents i del pla INUNCAT per mala mar, sense incidències destacables
 
Protecció Civil de la Generalitat (DGPC), en base a les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), manté la Prealerta el Pla de Protecció Civil de Catalunya NEUCAT.
 
D’acord amb les darreres previsions del Servei Meteorològic de Catalunya, la propera matinada es preveuen nevades i que baixi la cota de neu fins als 400 m a les comarques de l’Alt Urgell, Noguera i Pallars Jussà. A partir de demà dimecres al migdia, es preveu que aquest fenomen vagi a la baixa. La previsió també afectarà les comarques de la Val d’Aran, Alta Ribagorça i Pallars Sobirà.
 
Per aquest motiu, Protecció Civil de la Generalitat demana extremar la precaució i prendre les mesures d’autoprotecció en cas de nevades i que es poden consultar a: www.gencat.cat/interior/nevades 
 
 
Pel que fa a l’estat de les carreteres, el Servei Català de Trànsit informa que en aquests moments hi ha dues carreteres afectades per la neu:
 
  • Tallada la BV-4024 entre Bagà i Coll de Pal,
  • obligatori circular amb cadenes a la BV-4031 de Castellar de N’Hug a La Molina.
 
Trobareu tota la informació de les afectacions viàries al web del Servei Català de Trànsit (www.gencat.cat/transit), als apartats Informació Viària i Incidències Viàries, i al compte de Twitter @transit.
 
Fi prealertes PROCICAT per forts vents i INUNCAT per estat de la mar
Protecció Civil de la Generalitat ha donat per finalitzades la Prealerta del pla PROCICAT per forts vents i la del pla INUNCAT per estat de la mar. En relació a l’episodi de forts vents i onatge el balanç d'incidències ha estat baix i de poca rellevància.
 
 
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia