Direcció General de Comunicació

nomenaments

Nomenaments

query_builder   21 gener 2014 15:52

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Olga Campmany i Casas
 
Directora del Servei d’Ocupació de Catalunya del Departament d’Empresa i Ocupació
 
Nascuda a Olesa de Montserrat l’any 1962.
 
És llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, Màster en Formació de Formadors per la Universitat Politècnica de Catalunya i tècnica superior en Prevenció de Riscos Laborals.
 
Amb una trajectòria àmplia a l’Administració de la Generalitat de Catalunya centrada en la formació i l’ocupació, la nova titular del SOC ocupa actualment la direcció del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, a la qual va arribar l’abril de 2013 després d’haver estat cap del Gabinet de la vicepresidenta del Govern (2012). Anteriorment havia estat subdirectora general de Formació Professional Ocupacional (2000-2003), essent en aquella mateixa època membre del Consell Català de Formació Professional durant la redacció del I Pla general d’FP a Catalunya. Després va ser directora de l’Institut de Promoció i Formació de Cooperatives (2003-2004). En acabar aquella etapa, Campmany va assumir la secretaria del Consorci per a la Formació Contínua (2004-2010) i la mateixa direcció de l’organisme en una primera etapa (2011). 
 
En els àmbits acadèmic i divulgatiu, Campmany ha estat consultora de la Universitat Oberta de Catalunya, de l’assignatura polítiques d’ocupació de la llicenciatura de Ciències del Treball (2004-2005), i coautora de diferents llibres i estudis sobre polítiques d'ocupació i qualificacions professionals.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia