El Govern de la Generalitat ha nomenat avui Olga Campmany nova directora del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), en substitució de Joan Aregio, que va assumir recentment el càrrec de secretari d’Ocupació i Relacions Laborals.
 
Nascuda a Olesa de Montserrat l’any 1962, casada i amb una filla, Campmany és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, Màster en Formació de Formadors per la Universitat Politècnica de Catalunya, i Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals.
 
Amb una trajectòria àmplia a l’Administració de la  Generalitat de Catalunya centrada en la formació i l’ocupació, la nova titular del SOC ocupa actualment la direcció del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, a la qual va arribar l’abril de 2013 després d’haver estat cap de gabinet de la vicepresidenta del Govern (2012). Anteriorment havia estat subdirectora general de Formació Professional Ocupacional (2000-2003), essent en aquella mateix època membre del Consell Català de Formació Professional durant la redacció del I Pla general d’FP a Catalunya. Després va ser directora de l’Institut de Promoció i Formació de Cooperatives (2003-2004). En acabar aquella etapa, Campany va assumir la secretaria del Consorci per a la Formació Contínua (2004-2010) i la mateixa direcció de l’organisme en una primera etapa (2011). 
 
En els àmbits acadèmics i divulgatiu, Campmany ha estat consultora de la Universitat Oberta de Catalunya, de l’assignatura polítiques d’ocupació de la llicenciatura de Ciències del Treball (2004-2005), i coautora de diferents llibres i estudis sobre polítiques d'ocupació i qualificacions professionals.