El delegat territorial del Govern a Barcelona, Fernando Brea, ha visitat el municipi de Montornès del Vallès i ha mantingut una reunió amb l’alcalde Jose Antonio Montero i altres membres del Consistori
Foto durant la reunió de treball
Durant la visita al municipi de Montornès del Vallès, el delegat, Fernando Brea, i l’alcalde, Jose Antonio Montero i membres del Consistori, han tractat diversos temes d’interès del municipi, dels quals destaquen el finançament del Projecte d’Integració Integral de Montornès Nord, la construcció de l’Institut Marta Mata, i la necessitat de millores en el transport públic interurbà.
 
En relació amb el transport públic interurbà, l’alcalde, Jose A. Montero, li ha explicat al delegat, Fernando Brea, la situació en què es troba el municipi. I, per la seva banda, el delegat s’ha compromès a tractar amb la Generalitat un pla d’actuació per a la millora de la xarxa de transport públic interurbà per al poble i els municipis del voltant.
 
Un altre tema que s’ha tractat ha estat el soroll que ocasiona el Circuit de Catalunya. El delegat s’ha ofert a estudiar possibles mesures que es puguin dur a terme per pal·liar el soroll.
 
Durant la reunió també s’ha fet un repàs de les dades policials en matèria de seguretat, i s’ha fet un seguiment de les actuacions del projecte integral de la llei de barris. En aquest sentit, l’alcalde ha manifestat la seva inquietud vers el projecte de l’Institut Marta Mata, i el delegat ha dit que la situació financera obliga a baixar d’intensitat el pla de barris, però s’ha compromès a fer la consulta i donar resposta; tot i així, el delegat ha volgut constatar que s’ha fet una gran feina a Montornès en cohesió social i que es preveu que en pocs anys tots els projectes estaran finalitzats.
 
Un cop acabada la reunió de treball, tant l'alcalde com el delegat han atès els mitjans de comunicació presents i han explicat els temes dels que han tractat. Després, han visitat alguns indrets del municipi, entre ells l’Institut Marta Mata, la remodelada plaça del Poble i l’Espai Cultural Montbarri.

Aquestes visites s’inscriuen en el programa habitual de treball del delegat del Govern, que vol escoltar directament les demandes del territori, conèixer personalment les diferents realitats locals i oferir la màxima col·laboració possible per part de la Generalitat.
 
També ens podeu seguir a través de https://twitter.com/delgovbarcelona
 
Barcelona, 21 de gener de 2014