El delegat territorial del Govern a Barcelona, Fernando Brea, ha visitat el municipi de Sant Pol de Mar i ha mantingut una reunió amb l’alcaldessa Montserrat Garrido
Visita del delegat a la platja de Sant Pol
A l’arribada a la vila, el delegat, Fernando Brea, acompanyat de l’alcaldessa, Montserrat Garrido, han visitat diversos indrets de la població que presenten  problemàtiques  i que l’alcaldessa ha volgut que el delegat ho veiés in situ.
 
Destaca la preocupació del Consistori per les barques sobre la platja, la cruïlla d’accés dels autobusos escolars i la situació dels mòduls escolars.
 
Un cop finalitzada la visita, s’han dirigit a l’Ajuntament, on el delegat ha signat el llibre d’Honor i han prosseguit la reunió de treball. El delegat s’ha compromès amb l’alcaldessa ha traslladar els assumptes als diferents departaments de la Generalitat que tenen competència i a fer-ne seguiment.
 
Aquestes visites s’inscriuen en el programa habitual de treball del delegat del Govern, que vol escoltar directament les demandes del territori, conèixer personalment les diferents realitats locals i oferir la màxima col·laboració possible per part de la Generalitat.
 
També ens podeu seguir a través de https://twitter.com/delgovbarcelona