Territori

Renfe i Teisa posen en marxa el bitllet combinat d'AVE i Autobús "Figueres centre Vila"

query_builder   23 gener 2014 12:13

event_note Nota de premsa

Renfe i Teisa posen en marxa el bitllet combinat d'AVE i Autobús "Figueres centre Vila"

  • Amb aquest acord es fomenta l’ús del transport públic i es potencia la intermodalitat entre mitjans
 
  • Aquest bitllet combinat de tren i autobús es podrà adquirir al web www.renfe.com
 
 
El director gerent de TEISA, Àlex Gilabert, i el director general de Renfe Viajeros, Alberto García, han signat un conveni de col·laboració per comercialitzar el bitllet combinat “Figueres Centre Vila”. El nou producte inclou el bitllet en tren AVE i el bitllet d’autobús de TEISA que comunica el centre de Figueres amb l’estació de Figueres-Vilafant. Aquests títols de transport es podran adquirir a partir de començaments febrer a través del web www.renfe.com
 
Aquesta oferta intermodal facilita horaris garantits, un preu tancat i un bitllet únic d’origen a destinació que conté les dades d’ambdós trajectes.
 
Per desplaçar-se fins al centre de Figueres els viatgers de Madrid podran fer-ho des de 35,50 euros i els de Saragossa des de 41 euros. Pels serveis Avant+autobús el preu des de Barcelona serà de 21,50 euros i de Girona, de 8 euros.
 
Actualment hi ha 26 serveis diaris d’Alta Velocitat que donen servei a l’estació de Figueres Vilafant i que estan coordinats amb el servei de bus de Teisa per optimitzar el temps de viatge dels clients. Aquests serveis, que s’adjunten a continuació, són els que tindran el bitllet combinat (veure document adjunt). 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 215

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia