Direcció General de Comunicació

Conseller al CAR

Homs: "Els valors de l'esport són els valors que el nostre país necessita"

query_builder   24 gener 2014 08:46

event_note Nota de premsa

Homs: "Els valors de l'esport són els valors que el nostre país necessita"

•    El conseller de la Presidència encapçala la celebració del 25 aniversari del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat
Conseller Homs
El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha presidit la celebració del 25 aniversari del Centre d’Alt Rendiment  (CAR) de Sant Cugat on ha aprofitat per recordar que “els valors de l’esport” com “el sentit de l’esforç, la capacitat de sacrifici, el compromís, la constància, tenacitat” són “els valors que el nostre país necessita en aquests moments”. D’aquesta manera el conseller de la Presidència ha situat l’esport català, els seus esportistes i els seus èxits com a “exemple” a seguir.
 
Segons el conseller Homs “necessitem identificar els valors de l’esport com a valors de referència” i ha recordat que “per sortir de la crisi no ho farem si no és sobre la base de l’esforç, del compromís, de la tenacitat. Per defensar els nostre país i la  nostra nació, també són necessaris”. I ha afegit que “és evident que per  defensar la nostra cultura, la nostra llengua, el nostre model de cohesió social l’esport hi té un paper molts transcendent”.
 
Durant la seva intervenció, el conseller de la Presidència ha felicitat la tasca del CAR durant els darrers 25 anys i ha posat en valor la feina de tots aquells que hi treballen, així com de les diferents direccions que ha tingut el centre. A més, ha subratllat el paper de Josep Lluís Vilaseca, director general de l’Esport de la Generalitat quan el CAR va ser inaugurat.
 
A l’acte també hi assistit el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau; el director del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras; i el director del CAR, Joan Fontseré.

2  

Fitxers adjunts

El conseller amb Mireia Belmonte i Ona Carbonell

El conseller amb Mireia Belmonte i Ona Carbonell
JPG | 266

El conseller a la celebració dels 25 anys del CAR

El conseller a la celebració dels 25 anys del CAR
JPG | 290

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia