·        L’obertura del centre ha comptat amb el suport d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Ocupació.
 
·        La companyia ha decidit instal·lar-se a Barcelona per la qualificació dels professionals catalans i la posició geogràfica estratègica de la ciutat.
 
 
L’empresa gallega Ideal Call ha obert un centre a Barcelona per oferir solucions d’externalització (Business Process Outsourcing) a empreses ubicades a tot l’Estat espanyol. La instal·lacions de la companyia a la capital catalana tenen capacitat per a 120 treballadors, però no descarten ampliar-la.
 
L’obertura del centre ha comptat amb el suport d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Ocupació.
 
La companyia ofereix una gestió integrada de les necessitats concretes que puguin tenir altres empreses, des de solucions de call center fins a la gestió de les xarxes socials, entre d’altres. De moment dóna servei a empreses del sector assegurances.
 
Ideal Call ha decidit instal·lar-se a Barcelona per la qualificació dels professionals catalans i la posició estratègica de la ciutat. Ara la seu de la capital catalana dóna servei a altres companyies de l’Estat espanyol, però no descarta ampliar la seva activitat cap a nous països.
 
L’empresa forma part del mateix grup mercantil que STD Multiopción, que va començar les seves activitats el 1991 i compta amb més de 400 treballadors a tot l’Estat espanyol. Té la seu social a A Coruña, i fora de Galícia de moment només té presència a Barcelona.