Territori

Territori i Sostenibilitat inicia les obres de millora de la seguretat viària a la carretera N-141e entre Anglès i Bescanó

query_builder   24 gener 2014 13:52

event_note Nota de premsa

Territori i Sostenibilitat inicia les obres de millora de la seguretat viària a la carretera N-141e entre Anglès i Bescanó

  • Les obres consistiran en la formació de sobreamples i la millora de revolts i encreuaments al llarg d’un tram d’11,5 quilòmetres i inclouran un punt de la C-63
 
  • Els treballs, amb un pressupost d’1,4 MEUR, tindran una durada de vuit mesos i comportaran restriccions al trànsit
El Departament de Territori i Sostenibilitat començarà a partir de dilluns vinent, 27 de gener, les obres de millora de l’N-141e entre Anglès i Bescanó, que tenen com a objectiu proporcionar als usuaris un recorregut més còmode i segur. Els treballs compten amb un pressupost d’1,4 MEUR i tindran un termini d’execució de vuit mesos.
 
Els primers treballs que es duran a terme, durant la setmana vinent, correspondran a les tasques d’implantació de l’obra i de senyalització. El gruix de l’actuació consistirà, principalment, en la formació de sobreamples i la millora de diversos revolts i encreuaments, alhora que també s’actuarà en un punt de la C-63.
 
En concret, les millores previstes són:
 
  • Formació de sobreamples en l’N-141e al tram entre Anglès i Bescanó, sempre que sigui possible i tot aprofitant l’espai existent. Aquesta sobreamplada s’aconseguirà mitjançant l’execució de noves cunetes transitables en substitució de les cunetes de terres existents i de bermes de formigó enrasades amb la calçada que permetin eliminar l’esglaó lateral. Així mateix, es desplaçarà la barrera de seguretat en cas que n’hi hagi per guanyar espai.
 
  • Millora de la seguretat en el creuament de la via verda amb la carretera N-141e a l’entrada d’Anglès
 
  • Regulació mitjançant semàfor en el creuament de la via verda amb la carretera C-63, al nucli urbà de les Planes d’Hostoles.
 
  • Millora del traçat de dos revolts de la zona del Pou de Glaç, que inclou la formació d’una nova calçada amb vorals i carrils de major amplada.
 
  • Millora dels peralts (pendent transversal) de tres revolts a la zona de la Pilastra
 
  • Eliminació d’alguns accessos de la via verda a la carretera N-141e per evitar situacions de risc
 
Restriccions de trànsit
 
L’execució dels treballs comportarà afectacions al trànsit; es reduirà la velocitat màxima permesa i als trams on es treballi, es podrà ocupar uns dels dos carrils de la calçada, segons les necessitats de l'obra, tot donant pas alternatiu pel carril que quedi lliure.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia