• El conseller d’Empresa insta els populars a aprendre del "lideratge" econòmic dels catalans
El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha demanat tant al president del govern espanyol com als seus ministres que no vingui a Catalunya a "donar lliçons" i a "treure pit" aprofitant la convenció que els populars celebren aquest cap de setmana a Barcelona. El conseller Puig ha demanat  que "aprenguin" de com "el poble català estant sortint de la crisi amb discreció, sense fatxenderia i de manera molt efectiva". El conseller ha recordat que Catalunya lidera l'economia espanyola en destrucció de l'atur, creació d'ocupació, atracció de turisme i d'inversions estrangeres i exportacions. Per això, Puig  els ha instat a aprofiat el seu “desembarcament” a Catalunya per “conèixer la la realitat del país".

"No fan res més que alterar l'autogovern i provocar hostilitat contra les aspiracions serenes i democràtiques del poble de Catalunya", ha afegit Puig tot recordant que "el poble català està modestament donant lliçons de lluitar contra la crisi".
Puig ha assegurat que Espanya "no estaria en la posició mínimament sòlida" que té actualment per sortir de la crisi económica si no fos per l’ajuda de Catalunya. Per aquest motiu, ha exigit a la plana major del PP que aturin la seva "manca de respecte" i que siguin més "sensibles" a les "aspiracions legítimes de llibertat" dels catalans, un poble "que se'n surt i que treballa".