Els Bombers de la Generalitat treballen, des de dos quarts de dues del migdia, en un foc de vegetació dins el terme municipal de Tiana (Maresme). A hores d’ara hi ha activats 12 vehicles terrestres i 4 mitjans aeris dels Bombers treballant-hi, juntament amb Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de la comarca.
 
L’incendi afecta la zona denominada la Conreria, un paratge bàsicament de matollar i pi, i el foc encara està actiu. El flanc dret de l’incendi avançava cap a la Urbanització Comafosca, zona on els Bombers han treballat intensament per tal de protegir-la. Així, aquest flanc ara ja està controlat i no hi ha cap mena de perill per la població. Els Bombers concentren els efectius en aquests moments al flanc esquerre de l’incendi (part superior de la carena) per evitar que es propagui i poder donar l’incendi per controlat al més aviat possible.Segons les primeres informacions, el foc ha cremat unes 10 hectarèes.
 
El telèfon d’emergències 112 ha rebut 186 trucades en relació a l’incendi i ha fet els avisos a la població a través de l’aplicació Push d’avisos de Protecció Civil.
 
Protecció Civil de la Generalitat ha demanat no evacuar les urbanitzacions si no ho indiquen els operatius desplaçats a la zona de l’incendi. A més, ha estat en contacte en tot moment amb els ajuntaments afectats per tal de coordinar la logística en cas que hagués estat necessària l’evacuació.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 26 de gener de 2014
16.00 hores

1  

Imatges

Tiana

Tiana 257