Bombers

Els Bombers de la Generalitat continuen remullant el perímetre de l'incendi de Tiana (Maresme)

query_builder   27 gener 2014 07:52

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat continuen remullant el perímetre de l'incendi de Tiana (Maresme)

· Incendi en un habitatge de Badalona amb una persona afectada lleu
 
· Crema un dipòsit a l’exterior d’una empresa d’olis de Tortosa
Els Bombers de la Generalitat continuen revisant el perímetre afectat per l’incendi que va afectar ahir la serra de la Conreria del municipi de Tiana. Durant la nit, han estat treballant a la zona cinc dotacions terrestres dels Bombers i, es preveu que, al llarg del matí, continuïn les tasques sis dotacions terrestres per tal d’acabar de donar per extingit l’incendi.
 
Recordem que l’incendi, que es va declarar a primera hora de la tarda, va afectar segons el Cos d’Agents Rurals 7 hectàrees de vegetació de pi i matoll. Els efectius dels Bombers que van estar treballant a la zona, amb un total de 20 dotacions terrestres i 4 mitjans aeris, van poder donar per estabilitzat el perímetre a les 18.30 hores, moment en què els desallotjats preventivament (unes 20 persones dels dos carrers de la Urbanització Comafosca) ja van poder tornar a casa seva. I, al voltant de les 21.30 hores, els Bombers ja van donar totalment per controlat l’incendi.
 
Incendi d’habitatge a Badalona amb un afectat lleu per fum
 
A les 20.23 hores d’ahir a la nit, els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís d’un incendi al carrer Robert Chapí número 7 de Badalona. El foc va cremar l’extractor, l’armari i un fluorescent de la cuina, i el fum es va afectar tot l’habitatge. Part del veïns es van confinar i la resta van evacuar l’edifici. La persona resident a l’immoble afectat va ser atesa pels serveis sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per inhalació de fum lleu i alguna cremada.
Al lloc, van treballar tres dotacions dels Bombers que van donar per controlat l’incendi a les 20.40 hores.
 
Crema un dipòsit a l’exterior d’una empresa d'olis de Tortosa
 
A les 02.59 hores, s’ha rebut l’avís d’un incendi a l’exterior d’una empresa d’olis situada al carrer Comerç de Tortosa. L’incendi, on han treballat cinc dotacions dels Bombers, estava concentrat en un dipòsit de 1.000 litres que es trobava a l’exterior, apartat de la fàbrica. Amb la qual cosa l’incendi no s’ha propagat a cap altra zona de l’empresa.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 27 de gener de 2014
07.45 hores
 
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia