Direcció General de Comunicació

Carretera Vidreres

El Govern impulsa obres de millora a la C-63 entre Vidreres i Lloret de Mar per valor d'1,3 milions d'euros

query_builder   2 març 2010 14:12

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa obres de millora a la C-63 entre Vidreres i Lloret de Mar per valor d'1,3 milions d'euros

  • Les obres permetran reordenar els accessos a les urbanitzacions de Creu de Lloret, Aiguaviva Parc i Lloret Residencial
  • Els treballs compten amb un pressupost d’1,3 milions d’euros i es preveu que comencin a partir de l’estiu
Carretera de Vidreres
El Govern ha donat impuls a les obres de millora de tres accessos a la C-63 entre Vidreres i Lloret de Mar amb l’aprovació de l’ocupació dels béns i drets afectats per aquesta actuació. Aquests treballs, que tenen com a objectiu augmentar la seguretat en aquest punt, comportaran una inversió d’1,3 milions d’euros i es preveu que comencin a l’estiu, amb un termini d’execució de 10 mesos.
 
Millora de la seguretat a 3 interseccions
 
La C-63 és la carretera que va des de Lloret de Mar fins a Vidreres, des d’on connecta amb l’autovia C-35. Aquesta via concentra habitualment un volum de trànsit important i presenta tres accessos a urbanitzacions ubicats a poca distància entre si.
 
L’actuació abasta un tram d’uns 500 metres, ubicat entre els termes municipals de Vidreres i Lloret de Mar, a la comarca de la Selva. Les obres consistiran en la reordenació de tres interseccions de la C-63.
 
  • Accés de Montoriol: aquesta intersecció se situa a uns 350 metres del túnel de Montoriol. Actualment ja compta amb un carril central de gir a l’esquerra. L’actuació consistirà a habilitar un carril de desacceleració per facilitar la sortida progressiva dels vehicles.
  • Accés a Creu de Lloret: l’encreuament se situa a uns 170 metres de l’anterior i correspon a l’accés a la urbanització de Creu de Lloret. Les obres previstes en aquest punt comprenen l’eliminació d’aquest accés, atesa la seva proximitat respecte dels altres dos, de manera que el trànsit que es dirigeixi a aquesta urbanització es canalitzarà mitjançant el tercer accés.
 
Des d’aquí, es construirà un nou carrer, sensiblement paral·lel a la carretera existent, que permetrà accedir igualment a la urbanització. El nou carrer creuarà la Riera de Cabanyes, mitjançant una nova estructura tipus calaix.
 
  • Accés a Aiguaviva Parc i Lloret Residencial: aquesta cruïlla que es millora se situa a uns 180 metres de l’anterior i dóna accés a la urbanització d’Aiguaviva Parc i Lloret Residencial. Els treballs en aquest punt comprenen l’eixamplament de la calçada existent, amb l’objectiu d’encabir un tercer carril central per facilitar les maniobres de gir a l’esquerra amb garanties de seguretat. A més, es col·locaran carrils de desacceleració.
 
D’altra banda, a poca distància del tronc central de la carretera i més a prop de la urbanització, es construirà una petita rotonda per a distribuir el trànsit cap als diferents vials de la zona.
 
La millora d’aquest accés comportarà la construcció d’una nova estructura de formigó tipus calaix per creuar per sobre la riera existent, situat uns 30 metres aigües amunt de l’existent. Així mateix, caldrà construir dos murs de contenció a la Riera de Cabanyes.
 
 
 
 
 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia