Empresa i Treball

MODA

Les desfilades de Krizia Robustella i Selim de Somevilla obren la segona jornada del 080 Barcelona Fashion

query_builder   28 gener 2014 14:42

event_note Nota de premsa

MODA

Les desfilades de Krizia Robustella i Selim de Somevilla obren la segona jornada del 080 Barcelona Fashion

 
·        En el marc de les activitats paral·leles del 080, s’ha presentat avui el projecte Barcelona Designers Collective, impulsat per la Roca Village, el Consorci de Comerç Artesania i Moda i l’Agència Catalana de Turisme, per promocionar el talent creatiu de Catalunya a nivell internacional.

 
Les desfilades de Krizia Robustella i Selim de Somevilla han obert  la segona jornada del 080 Barcelona Fashion, al Born Centre Cultural. També han presentat aquesta matí les seves propostes per a la temporada Tardor/Hivern 2014-2015, Natalie Capell i Manuel Bolaño.
 
L’encarregada d’obrir la jornada d’avui del 080 Barcelona Fashion, ha estat la dissenyadora Krizia Robustella amb la col•lecció “THE HOT SNOW PATROL”. La creadora ha proposat un viatge al passat a través de vestits capitonats de colors forts, morens impossibles, marques d’ulleres a la cara i botes d’esquí. Geometries en els estampats, en col•laboració amb la il·lustradora Marta Veludo.
 
Per la seva part, el dissenyador català Selim de Somavilla, ha presentat “DOWNTOWN”, proposta unisex per a la propera Tardor/Hivern 2014-2015. Una col·lecció plena de contrastos, utilitzant teixits càlids, com la llana, la seda o la pell, que es confronten amb teixits artificials, com el polièster, els teixits tecnològics o les imitacions de pèl d’animal.
 
Ha donat continuïtat a les desfilades de la jornada de mati del 080, la dissenyadora Natalie Capell amb la col·lecció “ UN SOMNI”. Combinacions de vestits fins, capes i jaquetes de vellut, sedes i tuls, amb una elegància delicada i femenina, entre negres i blaus pàl·lids tenyits a mà, per ballar segons la creadora el somni de la vida.
 
Ha tancat la jornada d’aquest matí del 080 Barcelona Fashion, la proposta per a la temporada Tardor/Hivern 2014-2015 del dissenyador Manuel Bolaño. “SOIXANTE-QUATORZE”, una col·lecció que basa la seva creativitat en les emocions humanes i en els records del passat, de la tardor de 1974.
 
En les desfilades de tarda, presentaran les seves col·leccions les firmes Brain&Beast, Sita Murt i TCN. La firma Desigual serà l’encarregada de tancar la jornada.
 
Presentació del Barcelona Designers Collective
 
Pel que fa a les activitat paral•leles que completen el 080 Barcelona Fashion, aquest matí s’ha presentat el Barcelona Designers Collective, una iniciativa de La Roca Village, en col·laboració amb el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) i l'Agència Catalana de Turisme (ACT) que té per objectiu promocionar els nous talents del disseny i l’artesania del sector de la moda de Catalunya  a nivell internacional.
 
El projecte Barcelona Designers Collective seleccionarà dissenyadors de diferents àmbits de la moda i valorarà tant el talent creatiu dels aspirants com la seva perspectiva i vocació empresarial. Els seleccionats es donaran a conèixer en la propera edició de juliol del 080 Barcelona Fashion .
 
El procés de selecció dels nous talents començarà al mes de febrer i comptarà amb un jurat de projecció internacional vinculat al món de la moda que avaluarà les candidatures seguint criteris basats tant en la creativitat i la qualitat, com en la vocació empresarial de les col·leccions.
 
Es tracta d'una iniciativa única, on els seleccionats podran exposar i comercialitzar  les seves col•leccions a la Barcelona Designers Collective Store que obrirà les portes coincidint amb la inauguració de la fase III de la Roca Village. Per la seva part l’Agència Catalana de Turisme difondrà el projecte a través del seu pla de promoció internacional.
 
També participen en la iniciativa, a nivell internacional, el British Fashion Council (Londres -Bicester Village) i la Camera Nazionale della Moda Italiana (Milán - Fidenza Village).
 
Demà dimecres 29 de gener  de 2014 - Agenda 080 Barcelona Fashion
 
10:30 / BÓBOLI/ CÓNDOR
12:00 / ALDOMARTINS
13:30/ TXELL MIRAS / LEBOR GABALA
16:00/ CELIA VELA
17:30/ JOSEP ABRIL
19:00/ MIRIAM PONSA
20:30/ CUSTO BARCELONA
 
 
Més informació i imatges al web http://www.080barcelonafashion.cat

4  

Fitxers adjunts

Desfilada de Krizia Robustella

Desfilada de Krizia Robustella
JPG | 1442

Desfilada de Selim de Somevilla

Desfilada de Selim de Somevilla
JPG | 1028

Desfilada de Natalie Capell.

Desfilada de Natalie Capell.
JPG | 2032

Desfilada de Manuel Bolaño.

Desfilada de Manuel Bolaño.
JPG | 2370

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia