• La víctima mortal és una dona de 88 anys i veïna del municipi

 

  • Les altres tres persones han estat evacuades a l’Hospital General de Manresa amb ferides de caràcter lleu

 

  • El grup travessava per un pas de vianants a dins del nucli urbà
 
 
Els Bombers de la Generalitat han rebut, a les 15.52 hores, l’avís d’un accident de trànsit dins del nucli urbà de Sant Joan de Vilatorrada (Bages).
 
Segons les informacions facilitades, un turisme s’ha aturat al pas de vianants situat al passeig del Riu per cedir el pas a un grup de quatre persones, mentre que el vehicle que venia pel darrere l’ha envestit per causes que es desconeixen. Aquest fet ha provocat l’atropellament dels vianants, amb el resultat d’una víctima mortal, una dona de 88 anys veïna de Sant Joan de Vilatorrada, i tres ferits de caràcter lleu, la identitat dels quals es desconeix a hores d'ara.
 
Fins al lloc dels fets s’han desplaçat 3 camions de Bombers, per donar la primera assistència als ferits i realitzar la posterior neteja de calçada.
 
El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha mobilitzat 3 Unitats i l’helicòpter medicalitzat. Les ambulàncies han traslladat els ferits, tots tres amb ferides lleus, fins a l’Hospital General de Manresa.
 
Els Mossos d’Esquadra han col·laborat amb la Policia Local de Sant Joan de Vilatorrada en l’atenció i gestió de l’accident.  
 
Cerdanyola del Vallès, 28 de gener de 2014
17.40 hores