·        Al matí, també Aldomartins, Txell Miras i Lebor Gabala han presentat les seves propostes per a la temporada Tardor/Hivern 2014- 2015. A la tarda ho faran Celia Vela, Josep Abril, Miriam Ponsa i Custo Barcelona.
 
 
Les desfilades de les firmes  de moda infantil Bóboli i Cóndor  han obert aquest matí la passarel·la 080 Barcelona Fashion que arriba avui a la seva tercera jornada. També han presentat aquest matí les seves propostes per a la temporada Tardor /Hivern 2014-2015, Aldomartins, Txell Miras i Lebor Gabala.
 
L’encarregada d’obrir la jornada d’avui del 080 Barcelona Fashion ha estat  Bóboli, amb la col·lecció per a nens i nenes “I LOVE NY”. Per aquesta edició ha presentat una proposta sòbria i elegant, inspirada en la glamurosa ciutat de Nova York. El colorit recorre tota la gamma dels grisos, amb el vermell com a toc de color i el blanc que hi dóna un toc de llum.
 
Ha agafat el relleu a la passarel·la del 080 la marca catalana de moda infantil Cóndor. La proposta “PAPALLONES D’HIVERN”, està inspirada en papallones de colors vistosos i refinats. Una col•lecció de línies  senzilles, de peces delicades i elegants, però molt còmodes de portar.
 
Perla seva part, la dissenyadora Txell Miras ha presentat la col·lecció “RETRATS”. Una proposta basada en el blanc i el negre, amb tocs de blau elèctric i de gris platejat. Amb un contrast de teixits, des de llanes i cotons, que provenen d’un món natural, fins a polièsters i neoprens, que reflecteixen un món més tecnològic, futurista i artificial.
 
La dissenyadora Lebor Gabala ha tancat la jornada de matí de desfilades amb una col·lecció que mostra un gir cap a la dona dinàmica, executiva i cosmopolita, que no renuncia, però, a la seva feminitat. És un retorn a la silueta urbana, als materials tradicionals en plana, com llanes fredes, crepès de seda i popelín de cotó, i a les matèries més exquisides per al punt, que juga amb totes les galgues, des de la més fina fins a la més gruixuda.
 
A la tarda, la passarel·la 080 Barcelona Fashion acollirà les propostes dels creadors Celia Vela, Josep Abril, Miriam Ponsa i Custo Barcelona.
 
Presentació de Morellato International Jewerly Talent
 
Pel que fa a les activitats paral•leles del 080, la firma de joieria Morellato ha presentat Morellato International Jewerly Talent, una iniciativa amb projecció internacional per trobar els millors dissenyadors emergents de joieria. Els dissenys s’avaluaran per un jurat creat especialment per la iniciativa que valorarà les propostes més creatives i originals. El guanyador obtindrà com a premi una estada formativa a la seu de Morellato.
 
 
Demà dijous 30 de gener de 2014 - Agenda 080 Barcelona Fashion
                                                                        
 
10:30 / Georgina Vendrell/ Manuel Cruzcastillo
11:30 / Naulover
12:30 / Albéniz
13:30 / Escorpion
16:00 / zazo&brull
17:30 / Martinez Lierah
19:00 / Justicia Ruano
20:30 / Yerse
 
 
Per a més informació i fotografies: http://www.080barcelonafashion.cat/

5  

Fitxers adjunts

Desfilada de Bóboli

Desfilada de Bóboli
JPG | 1635

Desfilada de Cóndor

Desfilada de Cóndor
JPG | 1289

Desfilada d'Aldomartins

Desfilada d'Aldomartins
JPG | 1480

Desfilada de Txell Miras

Desfilada de Txell Miras
JPG | 1306

Desfilada de Lebor Gabala

Desfilada de Lebor Gabala
JPG | 4710