• Aquesta tarda, també han presentat  les seves propostes per la tardor hivern 2014-2015 els dissenyadors Celia Vela, Josep Abril i Míriam Ponsa. Demà serà el torn de Georgina Vendrell i Manuel Cruzcastillo, de la firma Naulover, Albéniz, Escorpion, els dissenyadors Zazo&brull,  Martinez Lierah, i Justicia Ruano. La firma Yerse serà l’encarregada de tancar la jornada.
 
  • Demà, dins les activitats paral·leles del 080, tindrà lloc la trobada d’empresaris russos amb empreses catalanes del sector de la moda.
 
 
La firma catalana Custo Barcelona tanca aquest vespre la tercera jornada de la passarel·la 080 Barcelona Fashion, que se celebra des de dilluns passat i fins divendres al Born Centre Cultural. Els germans Dalmau presentaran novament en el marc del 080 l’avançada de la seva col·lecció per a la tardor hivern 2014-2015.
 
La sessió de la tarda d’avui l’ha obert de dissenyadora Celia Vela amb la seva col·lecció per a la tardor hivern 2014-2015. Una col·lecció que s’articula, indiscutiblement a partir del negre, combinat amb el gris per al dia, i amb daurat per a la nit. Per a dona, Vela proposa peces que s’ajusten a la silueta femenina, tant en vestits, com en faldilles, shorts o pantalons, utilitzant llanes fines, angores i neoprè. Entre les propostes presentades destaquen especialment, per al dia, els leggins en angora i per a la nit, els microcoulottes i els bodies. La dissenyadora proposa una dona sofisticada i elegant i alhora romàntica. Per a home, Vela proposa jaquetes i càrdigans en angora, combinats amb la seva particular visió dels baggins, en gris, negre i color pedra.
 
El dissenyador Josep Abril també ha presentat aquesta tarda a la passarel·la les seves propostes per a la temporada tardor-hivern 2014-2015. Amb el títol “Reflections”, Abril ha proposat per a la propera temporada un home urbà i elegant sense perdre el característic segell del creador. Les seves propostes més clàssiques les ha aplicat a vestits i abrics, mentre que les apostes més experimentals i arriscades han estat els monos-vestit o mono-peto de patró desestructurats. Justament amb el tradicional negre, Abril ha apostat fort pels quadres –que superposa en jaqueta i camisa- en blau cel i gris gel, i pel blau marí que aplica a jerseis de llana tricotada i trenada.
 
De la seva banda, la dissenyadora Miriam Ponsa ha presentat la seva col·lecció “Sherpa” per a la propera tardor-hivern. En aquesta ocasió, Ponsa s’ha inspirat en els pobladors de les regions muntanyoses del Nepal, a l’Himalaia, i especialment en aquest ofici tan característic i estretament vinculat a la natura, la dedicació i l’esforç. Amb aquest punt de partida, les peces presentades -realitzades mitjançant tècniques de teixit artesanals, el treball de la llana i el punt tricotat, ja tot un segell de la creadora- combinen l’estil sport i el rústic. Ponsa proposa formes orgàniques que donen pas a peces oversized i línies arrodonides, utilitzant teixits tècnics, com els embautats, combinant-los amb llana 100% i de moher de pèl curt. També destaquen les peces amb teixit jacquard brodat a mà. El color negre, el gris, el cru i el gris clar predominen en la col·lecció.
 
 
 Agenda 080 Barcelona Fashion-Dijous, 30 de gener de 2014
                                                                        
 10:30 / Georgina Vendrell/ Manuel Cruzcastillo
11:30 / Naulover
12:30 / Albéniz
13:30 / Escorpion
16:00 / zazo&brull
17:30 / Martinez Lierah
19:00 / Justicia Ruano
20:30 / Yerse
 
 
Activitats paral·leles: Showroom Catalunya-Rússia
 
Dins el programa d’activitats paral·leles del 080 Barcelona Fashion, demà tindrà lloc, el showroom Catalunya-Rússia. Es tracta d’una trobada empresarial entre compradors russos del sector de la moda que visiten aquests dies la capital catalana coincidint amb la 080, i marques catalanes del sector. Demà dijous, 30 de gener, a les 10 hores, al 080.
 
Per a més informació i fotografies: http://www.080barcelonafashion.cat/

5  

Fitxers adjunts

Disseny Celia vela

Disseny Celia vela
JPG | 200

Disseny Celia vela 2

Disseny Celia vela 2
JPG | 79

Disseny Josep Abril

Disseny Josep Abril
JPG | 1794

Disseny de Miriam Ponsa

Disseny de Miriam Ponsa
JPG | 1415

Disseny de Miriam Ponsa 2

Disseny de Miriam Ponsa 2
JPG | 2851