· La Policia Local d’Abrera ha efectuat la detenció i l’ha traspassat als Mossos d’Esquadra
Agents de la Policia Local d’Abrera (Baix Llobregat) han detingut aquesta tarda un home, com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi.
 
Passades les tres d’aquesta tarda, els mossos han tingut coneixement que s’havia produït una agressió en una empresa situada al polígon industrial Olana del municipi d’Esparraguera.
 
D’immediat varies patrulles s’han adreçat al lloc. En arribar, han localitzat un home amb diverses ferides de gravetat. Tot i la rapidesa amb la qual han actuat els serveis mèdics, no se li ha pogut salvar la vida.
 
Amb la descripció que han facilitat els testimonis de l’agressió, els mossos han iniciat la recerca de l’autor dels fets. També s’ha alertat les policies locals dels municipis propers, que s’han afegit al dispositiu.
 
Pels volts de les cinc de la tarda, la Policia Local d’Abrera (Baix Llobregat) ha informat que acabaven de localitzar un home que els ha manifestat ser l’autor de l’agressió, per la qual cosa l’han detingut.
 
Seguidament, els policies locals han lliurat el detingut a vàries patrulles de mossos que ja es trobaven a la zona.
 
L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud s’ha fet càrrec del cas per esclarir com s’han produït els fets.
 
El cas està sota secret d’actuacions.
 
 
Àrea de Comunicació
Lleida, 29 de gener de 2014