Esport

La Setmana Catalana de Vela serà Gran Premi Generalitat de Catalunya fins el 2016 al Club Nàutic Cambrils

query_builder   30 gener 2014 12:22

event_note Nota de premsa

La Setmana Catalana de Vela serà Gran Premi Generalitat de Catalunya fins el 2016 al Club Nàutic Cambrils

La Secretaria General de l’Esport, el Club Nàutic Cambrils, l’Ajuntament de Cambrils i la Federació Catalana de Vela han signat avui, al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, el conveni de col·laboració que delega l’organització de la Setmana Catalana de Vela al CN Cambrils durant les properes tres edicions i li atorga la categoria de Gran Premi Generalitat de Catalunya.
foto
Foto: Jordi Estruch
El conveni especifica que el Club Nàutic Cambrils organitzarà les edicions dels anys 2014, 2015 i 2016 de la Setmana Catalana de Vela, de la qual és titular i propietària la Federació Catalana de Vela. Es tracta de la regata més important del calendari anual de la Federació i comptarà amb la participació d’equips de totes les classes. L’edició d’enguany tindrà lloc de l’1 al 4 de maig.
 
La Secretaria General de l’Esport atorga a la prova la categoria de Gran Premi de la Generalitat de Catalunya i col·laborarà en els aspectes organitzatius de la competició. Per la seva part, el club es compromet a assumir el bon funcionament de les àrees de mar i de terra, els aspectes organitzatius referents a la infraestructura i mitjans de la seu i a la gestió, execució i coordinació del pressupost de la regata, així com a facilitar l’ús de la instal·lació portuària per a la celebració de l’esdeveniment, en col·laboració amb l’Ajuntament de Cambrils.
 
L’acte ha comptat amb la presència del secretari general de l’Esport, Ivan Tibau; l’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau; el president de la Federació Catalana de Vela, Gerard Esteva, així com el vicepresident i el director esportiu del CN Cambrils, Ramon Cañellas i Pep Subirats, respectivament. Ivan Tibau ha afirmat que és un orgull concedir el segell de Gran Premi Generalitat de Catalunya “pel prestigi i el reconeixement que s’ha guanyat la Setmana Catalana de Vela”, una prova que “situa Cambrils al món i aporta molts beneficis econòmics” a la població i el seu entorn.
 
Per la seva banda, Mercè Dalmau s’ha felicitat per “la gran oportunitat” que suposarà la prova per promoure Cambrils i “donar a conèixer la vela”, mentre que Pep Subirats ha subratllat que la competició reunirà 600 esportistes de totes les modalitats reconegudes per la Federació Catalana. Gerard Esteva ha considerat la Setmana Catalana “l’eix vertebrador del país” i ha situat Catalunya com “la millor nació en èxits esportius i en organització d’esdeveniments internacionals” en aquest esport.
 

1  

Imatges

Fotografia de la signatura (Autor: Jordi Estruch)

Fotografia de la signatura (Autor: Jordi Estruch) 314

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia