El Departament de Benestar Social i Família i l’Ajuntament de Barcelona han facilitat un espai a l’Hotel d’Entitats la Pau ubicat al barri de la Verneda i la Pau
L’ONG T’acompanyem, de suport a persones sense feina, compta des d’avui amb local propi al districte de Sant Martí, concretament a l’Hotel d’Entitats la Pau ubicat al barri de la Verneda i la Pau. Es tracta d’un espai cedit pel Departament de Benestar Social i Família i l’Ajuntament de Barcelona amb l’objectiu de facilitar la tasca inclusiva que promou aquesta ONG.
 
L’entitat impulsada pel professor de secundària Isidro Gutiérrez de Tena no disposava fins ara d’una seu adequada per dur a terme les seves activitats, principalment sessions de treball en grup on es proporciona assessorament i formació bàsica per tal de reconduir la situació dels usuaris i orientar-los cap a la inserció laboral.
 
En l’acte d’inauguració hi ha participat el director general d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Família, Ramon Terrassa, qui ha agraït expressament la tasca d’activistes socials com Gutiérrez de Tena. L’acompanyava el regidor del districte de Sant Martí, Eduard Freixedes. També han intervingut el mateix promotor de l’ONG i un dels seus beneficiaris, David Fernández. 
 
T’acompanyem va néixer el 2009 fruit de la iniciativa d’Isidro Gutiérrez de Tena, inicialment al districte de Sant Andreu. Entre d’altres, ajuda a fer currículums a  persones que busquen feina, els assessora sobre entrevistes de feina, els ofereix recursos formatius i els posa en contacte amb fundacions i empreses que ofereixen llocs de treball. El suport es fa per mitjà de tutors voluntaris que fan ús de la seva experiència i coneixements per assessorar i orientar persones a l’atur, impulsant actituds proactives i optimistes davant les dificultats. 
 
Hotels d’entitats
Els hotels d’entitats són equipaments cívics promoguts pel Departament de Benestar Social i Família destinats a donar suport a associacions i entitats sense ànim de lucre a través de diferents línies de col·laboració, facilitant l’ús de despatxos, sales i bústies de correu. Actualment, la Generalitat de Catalunya gestiona 13 hotels d’aquestes característiques, sis dels quals a la comarca del Barcelonès. Altres equipaments cívics del Departament són les Oficines de Benestar Social i Família, els casals cívics, les ludoteques, les cases del mar i els casals de gent gran.