Bombers

Serveis destacats dels Bombers de la Generalitat

query_builder   2 febrer 2014 10:03

event_note Nota de premsa

Serveis destacats dels Bombers de la Generalitat

  • Incendi d’habitatge a Santa Maria de Palautordera amb una dona morta (Vallès Oriental) 
  • Incendi al magatzem d’una residència de Figaró-Montmany sense ferits (Vallès Oriental)
  • Incendi en una nau abandonada de Santa Barbarà (Montsià)
Incendi d’habitatge a Santa Maria de Palautordera amb una dona morta
 
Aquesta matinada els Bombers de la Generalitat han treballat en un incendi d’habitatge al número 81 del carrer Cerdanya de Santa Maria de Palautordera. Es tracta d’una casa aïllada on ha cremat el porxo exterior i el menjador. La resta de vivenda ha quedat tota afectada pel fum.
 
Els efectius dels Bombers desplaçats al lloc, amb vuit vehicles, han evacuat una dona de 83 anys de l’interior de l’habitatge i els serveis sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques, que han enviat dues unitats, li han estat realitzant les maniobres de reanimació però finalment ha mort.
 
Els Bombers han rebut l’avís a les 02.29 hores i l’han pogut donar per controlat al voltant de les 03.00 hores de la matinada.
 
Al lloc, també han treballat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra que han dut a terme les diligències judicials pertinents.
 
Incendi al magatzem d’una residència de Figaró-Montmany sense ferits
 
A les 07.33 hores d’aquest matí els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís d’un incendi ubicat a la planta baixa de la residència d’avis el Congost, que està situada al número 25 de la carretera de Ribes. El foc ha cremat unes caixes de cartró.
 
L’edifici, que té planta baixa i tres plantes, amb 50 avis en total que no han resultat ferits. Tots ells han estat confinats preventivament.
 
Al lloc, han treballen set donacions dels Bombers que han pogut donar per extingit el foc al voltant de les 08.00 hores, moment en què han començat a ventilar tot l’edifici.
 
Incendi en una nau abandonada de Santa Barbarà
 
Els Bombers, amb cinc dotacions, continuen remullant la nau abandonada afectada per l’incendi que va començar ahir a última hora de la tarda a Santa Bàrbara. L’incendi estava concentrat a la part del subterrani de 800 m2 on hi havia molta càrrega de combustible. En total, en aquest incendi van treballar 12 dotacions terrestres
 
Cerdanyola del Vallès, 2 de febrer de 2014
10.00 hores
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia