• El cap de l’Executiu ha presidit aquesta nit la 66a Gran Gala del diari El Mundo Deportivo
Festa del Mundo Deportivo
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat aquesta nit, en el decurs de la 66a Gran Gala del Mundo Deportivo, que l’esport “a més d’espectacle, salut, economia i projecció internacional, també és una escola”, i que, diàriament, ensenya lliçons que, en aquests moments, també es poden aplicar a la situació que viu el país.
 
En aquest sentit, el cap de l’Executiu ha destacat tres ensenyances que, “si les entenem i practiquem, haurem avançat molt en la bona línia”. En primer lloc, el president ha destacat que l’esport demostra que, “quan es va acompanyat, s’arriba molt més lluny que quan s’està sol”, i “això també serveix per al país”, ha assegurat. En segon lloc, ha remarcat que la pràctica esportiva ensenya un factor “que és molt important en aquests moments”, el fet que “els resultats no es poden aconseguir normalment molt de pressa o a molt curt termini”, sinó que requereixen “molta perseverança i continuïtat”.
 
Com a tercera lliçó, el cap del Govern ha subratllat que, en el joc, igual que en la vida, hi ha rivals, però que l’esport ensenya que “els rivals no són enemics”. “A l’esport es pot tenir rivalitat entre equips, ciutats o territoris, però la rivalitat no pot portar mai al concepte que el rival és un enemic”, ha reblat.
 
Durant el seu discurs, Artur Mas també ha volgut agrair la gran trajectòria del diari El Mundo Deportivo, organitzador de l’acte, per una gala i uns reconeixements que fa 66 anys que el mitjà entrega.
 
A l’acte, que s’ha celebrat al Palau de Congressos de Catalunya, també hi han assistit el conseller de la Presidència, Francesc Homs; el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau; l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el president del Grup Godó, Javier Godó, i el president del Consell Superior d'Esports i secretari d'Estat d'Esports, Miguel Cardenal, entre d’altres.

2  

Imatges

Gala Mundo Deportivo

Gala Mundo Deportivo 247

Lliurament de premis

Lliurament de premis 532