Direcció General de Comunicació

Altres acords del Govern

Altres acords de Govern

query_builder   4 febrer 2014 15:21

event_note Nota de premsa

Altres acords de Govern

El Govern aprova diversos protocols de col·laboració en matèria agrícola
 
El Govern ha aprovat la subscripció de diversos protocols de col·laboració amb altres regions europees i el Líban per cercar sinergies en els àmbits de la producció agrària, l'agroindustrial i el desenvolupament rural. Aquests acords són per a les regions Emilia Romagna (Itàlia), amb l’objectiu de crear un canal de comunicació per endegar projectes comuns i cercar finançament de la UE en l’àmbit de la recerca agrària, i un altre amb la Toscana (Itàlia), per coordinar projectes de recerca agrària i agroalimentària a més de col·laborar en projectes europeus.
 
Igualment, i també a proposta del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, el Govern ha aprovat un memoràndum d'entesa amb el Ministeri d'Agricultura del Líban en matèria de gestió forestal, fruit dels contactes mantinguts pel conseller Pelegrí i president del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya durant el 2013 amb l'objectiu de cercar oportunitats per dinamitzar el sector català de la gestió forestal.
 
El Govern aprova la modificació de les normes de funcionament de la Universitat Ramon Llull per incorporar la Fundació Xavier
 
El Govern ha aprovat la modificació de les Normes d'organització i funcionament de la Universitat Ramon Llull (URL) per incorporar el nom de la Fundació Xavier –vinculada al turisme i l’hostaleria- al de la resta d’institucions federades a la URL. El Patronat de la Fundació Universitària Ramon Llull ja va aprovar la integració de la Fundació Xavier a la seva estructura el juliol de 2012.
 
Les universitats privades elaboren i aproven les seves normes d'organització i funcionament, en virtut de la seva autonomia universitària, i el Govern n’aprova el compliment. Amb la Fundació Xavier, la resta d’institucions que integren la URL són l'Institut Químic de Sarrià CETS Fundació Privada, la Fundació Blanquerna, la Fundació Universitat i Tecnologia La Salle-FUNITEC, la Facultat de Filosofia, la Fundació ESADE, la Fundació Pere Tarrés, la Fundació Observatori de l'Ebre, la Fundació Cardenal Vidal i Barraquer i l'Institut Borja de Bioètica.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia