• Les sol·licituds es podran presentar del 10 de febrer al 3 de març en un total de 94 especialitats docents

 

  • El darrer cop que es va obrir la convocatòria va ser al juny de 2011
 
 
El Departament d’Ensenyament ha publicat avui la convocatòria de concurs públic per formar part de la borsa de treball docent per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent. Les sol·licituds es podran presentar del 10 de febrer al 3 de març en un total de 94 especialitats docents. La borsa no s’obria des del mes de juny de 2011. En aquest sentit, la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha explicat aquest matí en una entrevista a TV3 que es tracta “d’una bona notícia per als titulats que volien entrar a la borsa per fer substitucions i interinatges i no podien accedir perquè hi havia recursos humans suficients en el sistema per cobrir vacants”.
 
Com a novetats d’aquesta convocatòria, que és la primera en què es podrà accedir amb titulacions de grau, destaca el canvi en els requisits que es demanen per impartir una llengua estrangera. En el cas de l’ensenyament secundari s’haurà d’acreditar el nivell C1 o superior del Marc Europeu Comú de Referència per a les llengües (MECR) enlloc del nivell B2, que era la titulació que es demanava fins ara. I, en el cas del cos de mestres, s’haurà de presentar el nivell B2, a més de la menció de llengua estrangera que s’exigia.
 
Concretament es convoquen un total de 94 especialitats en els següents cossos docents: 8 especialitats en el cos de mestres, 32 en el cos de professors d'ensenyaments secundaris, 23 en el de professors tècnics de formació professional, 13 en el de professors d'escoles oficials d'idiomes, 9 en el de professors d'arts plàstiques i disseny,  i 9 en el de mestres de taller d'arts plàstiques i disseny. En l’annex de la resolució es detallen les especialitats per àmbits territorials.
 
El termini de presentació de sol·licituds és des del dia 10 de febrer fins al 3 de març de 2014, ambdós inclosos. La sol·licitud es podrà tramitar a través de l’aplicació telemàtica que es troba a la pàgina d'internet del Departament d'Ensenyament http://www.gencat.cat/ensenyament.
 
 
7 de febrer de 2014