Incasòl

L'Incasòl enderroca el bloc d'habitatges del Parc de la Maquinària de la Vall de Bianya

query_builder   10 febrer 2014 13:18

event_note Nota de premsa

L'Incasòl enderroca el bloc d'habitatges del Parc de la Maquinària de la Vall de Bianya

L'INCASÒL ha iniciat l’enderroc del bloc d’habitatges del Parc de la Maquinària de la Vall de Bianya. L’enderroc l’executa l’empresa SUMEX, per un import de 89.966,28 euros (sense IVA) i el termini d’execució és d’un mes.
 
L’edifici està situat al peu de la carretera N-260, a les afores del nucli urbà, al costat del sector industrial Morrals II. És un bloc lineal de planta baixa més tres pisos, amb un total de 33 habitatges, que allotjava als treballadors de manteniment de les carreteres de la zona i formava part de tot un grup de parcs similars, situats a tota Catalunya, traspassats des del Ministerio de Fomento a la Generalitat. Els residents el van anar abandonant i a conseqüència d’aquest abandó, l’edifici es trobava en estat de ruïna.
 
L’enderroc s’inscriu en la Modificació puntual del POUM del sector Industrial Morrals II, que l’Ajuntament ha aprovat provisionalment amb data 20 de març de 2013, per delimitar un nou PAU “Parc de Maquinària” per a activitat econòmica, que englobi aquests terrenys amb una superfície aproximada de 8.000 m2.

1  

Imatges

Foto enderroc

Foto enderroc 616

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 426

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia