• El Departament d’Ensenyament ha confirmat que pel dia d’avui s’aixeca la suspensió preventiva d’ahir de les activitats extraescolars a l’aire lliure, i per tant que aquesta tarda les activitats extraescolars tornen a la normalitat.
 Protecció Civil de la Generalitat DGPC ha rebaixat a fase de Prealerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT per la millora de les condicions meteorològiques relatives als forts vents que han afectat arreu de Catalunya des d’ahir al migdia. En aquests moments el nombre d’incidències s’ha estabilitzat i durant el matí s’ha registrat un nombre poc significatiu d’incidents.
 
Amb tot, es demana precaució a la part sud de Catalunya perquè es preveu que encara pugui haver-hi algun cop de vent fins a la finalització de l’episodi, segons la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya SMC, aquest migdia. Les comarques afectades per aquesta previsió són Montsià, Baix Ebre, Baix Camp, Tarragonès, Baix Penedès i Garraf.
 
El telèfon d’emergències 112 ha rebut fins a les 9:30 hores 149 trucades relacionades amb el vent, que han generat 116 expedients. 6 d’aquestes trucades s’han rebut les darreres dues hores.