Empreses participants al tast
Empreses participants al tast
Les empreses gironines del sector de l’alimentació podran promocionar i vendre els seus productes directament als Estats Units i Canadà a través de la pàgina web Tienda.com. Es tracta d’una plataforma líder en distribució de productes alimentaris en aquests països, amb més de 1,6 milions de visites i 95.000 comandes anuals. Responsables del portal han assistit aquesta tarda a un tast que han ofert a la seu de la Generalitat a Girona una desena d’empreses gironines del sector de la gastronomia.
 
ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Ocupació, ha arribat a un acord amb la web de distribució per tal que més de 30 companyies catalanes, 10 d’elles gironines, puguin vendre i promocionar els seus productes des del setembre i fins a finals d’any.
 
Els productes seleccionats s’incorporaran a la campanya Mes de la dieta mediterrània que la Tienda.com desenvoluparà a finals d’any per promocionar els aliments relacionats amb aquest tipus de dieta. La directora del Centre de Promoció de Negocis d’ACCIÓ a Miami, Conchita Muñoz, ha assegurat que “és una oportunitat única per entrar al mercat americà a través d’un soci local, que té una gran cobertura i coneixement en el camp de la promoció de la dieta mediterrània als Estats Units”. Segons Muñoz, “les empreses catalanes que volen exportar podran veure si el producte funciona, com s’adapta i començar a vendre”. La directora del Centre de Promoció de Negocis d’ACCIÓ a Miami ha recordat que “la col·laboració inclou assessorament normatiu i logístic i així com les homologacions necessàries”.
 
A més de permetre que les empreses catalanes puguin introduir-se o ampliar la seva presència als Estats Units i Canadà, la campanya permetrà donar a conèixer la gastronomia catalana entre els consumidors d’aquests països. De fet, els clients del portal són tant particulars com professionals de la restauració.

Les companyies gironines participants són Aigua Sant Aniol, Anxoves de l’Escala, Bell Verd, Can Bech, Girofibra, Just Gourmet, Mera SL, Pescadors de Roses, Serra Sala i Trias Galetes-Biscuits. També hi han participat la companyia Olis Solé de Tarragona i la lleidatana Degustus.
 

2  

Fitxers adjunts

La directora del Centre de Promoció de Negocis d'ACCIÓ a Miami, Conchita Muñoz

La directora del Centre de Promoció de Negocis d'ACCIÓ a Miami, Conchita Muñoz
JPG | 1724

Empreses participants al tast

Empreses participants al tast
JPG | 1204