Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

El Departament d'Agricultura organitza diverses jornades adreçades al sector agrari els propers dies arreu de Catalunya

query_builder   12 febrer 2014 10:08

event_note Nota de premsa

El Departament d'Agricultura organitza diverses jornades adreçades al sector agrari els propers dies arreu de Catalunya

 
 
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) ha organitzat diverses jornades i seminaris tècnics adreçats al sector agrari els propers dies arreu de Catalunya, dins del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT), i col·labora i participa en altres.
 
Així, el director general d’Agricultura i Ramaderia del DAAM, Miquel Molins, clourà  divendres, 21 de febrer de 2014, a les 13:00 hores, la ‘VII Jornada de fructicultura, que se celebrarà a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Benavent de Segrià (Plaça de l’Ajuntament, 1); i posteriorment, a les 14:00 hores, clourà també la ‘V Jornada sobre els conreus farratgers’, que tindrà lloc a la Sala d’actes de la Cooperativa d’Ivars d’Urgell (Plaça Bisbe Coll, 9).
 
I el director general de Medi Natural i Biodiversitat, Antoni Trasobares, participarà dijous, 20 de febrer, a les 10:10 hores, a l’auditori de l’Edifici El Sucre, a Vic, en les jornades de la Fira de Biomassa Forestal de Catalunya, que se celebra del 20 al 22 de febrer, i ho farà per a tractar sobre ‘Els boscos i la bioenergia en el nord d’Europa, en el marc del Barcelona Bioeconomy Forum BBF 2014’.
 
D’altra banda, el director dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Anton Ballvé, participarà dilluns, 17 de febrer, a les 9:00 hores, en la presentació de la jornada ‘Fòrum de Comercialització. Estructura i projecte de l'oferta d'un territori’, que es desenvoluparà als Cellers Avgvsvs Forvm (Carrera Sant Vicenç), al Vendrell.
 
I el director dels Serveis Territorials del DAAM a Terres de l’Ebre, Pere Vidal, presidirà divendres, 21 de febrer de 2014, a les 19:30 hores, la presentació de la jornada ‘Ús sostenible de fitosanitaris: Gestió Integrada de plagues’, que s’inscriu en el marc de la XIX Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre, i que tindrà com a escenari la Sala Jordi Burull Martínez de l’Edifici de la Immaculada (Plaça Pati de la Immaculada, 1), a Jesús (Tortosa).
 
 
Altres jornades previstes:
 
Dimarts, 18 de febrer de 2014
9:30 hores
Unitat Experimental de la Terra Alta (UETA)
Carretera de Gandesa a Vilalba, quilòmetre 2.
Gandesa
 
Dimarts, 18 de febrer de 2014
10:00 hores
Sala d’Actes de l’Ajuntament
Carrer Centre, 27.
Sant Cebrià de Vallalta
 
Dimecres, 19 de febrer de 2014
9:15 hores
Local Social Cooperativa Foment Maialenc SCCL
Carrer Sindicat, 3.
Maials
 
Dimecres, 19 de febrer de 2014
9:30 hores
Escola de Capacitació Agrària (ECA) Mas Bové
Carretera Reus – El Morell, quilòmetre 3,8.
Constantí
 
Dijous, 20 de febrer de 2014
11:00 hores
Sala d’Actes dels Serveis Centrals del Departament
Gran Via de les Corts Catalanes, 612-614.
Barcelona
 
Dijous, 20 de febrer de 2014
9:30 hores
ECA de Tàrrega
Avinguda de Tarragona, s/n.
Tàrrega
 
Divendres, 21 de febrer de 2014
10:00 hores
Consell Comarcal de l’Alt Camp
Carrer Mossèn Martí, 3.
Valls
 
I finalment, cal recordar que els propers dies 15 i 22 de febrer se celebren, a partir de les 17:00 hores, a l’Aula formativa del Centre Cívic de La Granadella, les darreres sessions de la jornada ‘Introducció al tast d'oli de Les Garrigues’, que van precedides de la que va tenir lloc el passat 8 de febrer.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia