Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l’incendi que afecta la indústria de transport i reciclatge de Badalona, la qual està situada al polígon industrial Can Ribó (número 28 del carrer Treballadors, cruïlla amb el carrer Occitània). En l’incendi, que estava en fase de control des del voltant de les 07.00 hores del matí, continuen treballant una vintena de dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat conjuntament amb cinc dotacions dels Bombers de Barcelona.
 
Durant les tasques d’extinció, dos Bombers de la Generalitat han resultat ferits a causa de l’ensorrament d’una paret de tancament. Un d’ells ha resultat ferit lleu i l’altre ferit menys greu. Els dos han estat atesos pels sanitaris del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM) dels Bombers de la Generalitat i, posteriorment, han estat evacuats amb ambulància a l’hospital Can Ruti de Badalona.
 
La nau afectada per l’incendi, amb una superfície de 3.000 m2, està adossada a d’altres naus i ha quedat totalment afectada. Ha col·lapsat la coberta i un tros de la façana. En aquests moment, els efectius continuaran remullant i revisant tota la zona afectada per tal de poder donar-lo per extingit.
 
Al lloc de l’incendi, també han treballat serveis sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 13 de febrer de 2014
10.45 hores