FOTO WEB
Imatge de la jornada.
 
 
Dins del pla de formació del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), l’Escola de Capacitació Agrària (ECA) de l’Empordà, conjuntament amb la de Tàrrega, va dur a terme, el passat dijous, una jornada tècnica titulada “L’aigua que s’utilitza en la indústria alimentària”.
 
La jornada, que va tenir lloc a l’ECA de Tàrrega, va comptar amb la presència d’una setantena de persones responsables de les indústries agroalimentàries de la zona i tècnics inspectors de l’Agencia de Salut Pública
 
La jornada es va iniciar amb un repàs de la legislació vigent en aspectes claus com l’aigua de consum humà, l’aigua de reutilització i el control de Legionella, a càrrec de la doctora Teresa Hernàndez, tècnic superior de salut pública de l’Agència de Salut Pública de Catalunya.
 
En la segona part de la jornada, Josep Gussinyer, de Prominent, va tractar dels diferents usos de l’aigua en els diversos processos alimentaris, el seu ús en calderes i circuits de refrigeració i va fer un repàs als diferents sistemes disponibles per a mantenir l’aigua en perfecte estat.
 
Aquesta mateixa jornada es va realitzar, el dia 6 de gener, a Girona, amb una assistència de 90 persones; el que demostra que aquest és un tema que preocupa a la nostra indústria alimentària i en què els avenços i propostes que es van debatre serveixen per a impulsar el procés de millora contínua en el que està totalment compromesa la Industria agroalimentària de Catalunya.
 
 
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.
 

1  

Fitxers adjunts

Imatge de la jornada.

Imatge de la jornada.
JPG | 2103