El conseller de la Presidència ho ha dit, a Vic, minuts abans d’inaugurar la nova seu de l’Assemblea de la Creu Roja d’Osona

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, ha explicat que després de la reunió del Consell Executiu del proper dimarts s’anunciaran les “mesures i quina actuació política i institucional” es prendran davant del Pla Hidrològic per a la Conca de l’Ebre aprovat ahir pel Consell de Ministres. Homs, que ha reiterat el rebuig del Govern al Pla, ha expressat la seva preocupació pel què aquest pot representar pel Delta de l’Ebre i per “la manera com es gestionen, es presenten i es fan les coses” per part del govern espanyol. El conseller de la Presidència ha afirmat que “tenim molts dubtes” que el pla suposi una millora pels regants. Segons Homs, “des d’una posició d’estar al costat de la gent de l’Ebre i de tots els regants del nostre país” el Govern prendrà decisions.
 
Homs ha fet aquestes declaracions, a Vic, minuts abans d’inaugurar la nova seu de l’Assemblea de la Creu Roja d’Osona. Pel conseller de la Presidència, la Creu Roja és una d’aquelles institucions “indubtablement imprescindibles” perquè és un contrapès que complementa la feina de les administracions i perquè “presta ajuda a la gent que més pateix”. En l’acte inaugural, presidit pel conseller Homs, també hi han participat el president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Marquès; el president de la Creu Roja Barcelona i delegat de la Creu Roja a Osona, Josep Quitet; el president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Roca; el regidor de Benestar i Família de Vic, Xavier Farrés; així com voluntaris i socis de l’associació.