Territori

El transport públic a la conurbació de Granollers amplia freqüències i renova la imatge i la informació a l'usuari

query_builder   5 març 2014 17:37

event_note Nota de premsa

El transport públic a la conurbació de Granollers amplia freqüències i renova la imatge i la informació a l'usuari

Granollers
  • Es crea una nova marca, TransGran, per millorar la identificació visual dels serveis de bus que des de l’any passat es presten conjuntament a Granollers, Canovelles, les Franqueses del Vallès i la Roca del Vallès
  • A més, el 2014 s’introduiran millores en el recorregut,  s’ampliarà el nombre d’expedicions nocturnes els laborables, i s’incorporaran més vehicles nous, entre d’altres actuacions
 
El febrer de 2013, la Generalitat va formalitzar un acord amb els ajuntaments de Granollers, Canovelles, les Franqueses del Vallès, i la Roca del Vallès, l'ATM de Barcelona, i l’empresa Sagalés, amb l’objectiu de millorar el transport de viatgers per carretera entre aquestes poblacions. Aquest conveni va servir per concretar la prestació conjunta del servei de bus urbà de Granollers amb els serveis interurbans a les Franqueses del Vallès, Canovelles i la Roca del Vallès, per a facilitar una explotació integrada dels serveis tot mantenint les aportacions econòmiques que cadascun d'ells estan realitzant.
 
En aquesta línia i amb l’objectiu de compartir sinèrgies i recursos, avui s’ha presentat un conjunt d’actuacions que contribuiran a millorar el transport públic de la conurbació de Granollers, perquè sigui més competitiu i eficient en l’àmbit d’aquests quatre municipis.
 
Una nova imatge de marca comuna
 
Concretament, d’una banda s’ha creat una nova marca comuna, TransGran, amb una imatge pròpia que englobarà els Transports Públics de la Conurbació de Granollers. L’objectiu és donar una identitat pròpia al servei de bus interurbà, que sigui fàcilment identificable per a l’usuari. Per això, la imatge gràfica serà visible tant en els vehicles de la línia, com en marquesines i parades.
 
 
 
Millores del servei durant el 2014
 
D’altra banda, al llarg del 2014 s’introduiran un conjunt d’actuacions amb l’objectiu de millorar la qualitat del servei:
 
  • Millora del recorregut i racionalització de parades: durant el primer trimestre, es revisaran per optimitzar els recursos i eliminar duplicitats. Ja s’ha començat al carrer de Girona de Granollers.
 
  • Ampliació de la cobertura horària: el mes de maig es preveu incorporar una nova expedició més a la nit els dies laborables.
 
  • Nou material mòbil: s’incorporaran dos nous vehicles que milloraran la comoditat dels viatgers  i la qualitat del servei
 
  • Unificació de títols: des del gener del 2013, el servei funciona amb les mateixes tarifes i títols a tots els municipis. A més dels títols integrats de l’ATM, el servei compta amb títol propi S1, multipersonal de 10 viatges que permet moure’s per una zona sense transbordament.  A més, ofereix els següents títols socials (sense transbordament):
 
•     T10 Estudiants: targeta de 10 viatges d’ús personal per a joves estudiants fins a 21 anys.
•     T10 Jubilats: targeta de 10 viatges d’ús personal per a jubilats i pensionistes.
•     G100 / C100 / LF100 / LR100: targeta gratuïta i nominal per a jubilats i pensionistes amb 100 desplaçaments.
 
Més informació a l’usuari
 
Finalment, avui també s’han presentat un conjunt de millores en el servei interurbà pel que fa a la informació a l’usuari:
 
  • Nova numeració de les línies: amb l’objectiu de donar coherència al servei i fer-lo entenedor pels usuaris es reformularan els noms i números de les línies.
  • Nou fulletó d’horaris de butxaca comú que incorporarà la nova línia gràfica. Aquest nou horari aglutinarà totes les línies del servei i mostrarà la informació a l’usuari.
  • Nou disseny de les marquesines
  • Redisseny de tota la senyalització i informació de les parades.
 
 

3  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 52

Foto 1

Foto 1
JPG | 1898

Foto 2

Foto 2
JPG | 1649

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia