• Els Bombers de la Generalitat treballaren amb cinc dotacions, entre les quals el Grup d’Actuacions Especials (GRAE)

 

  • A Torelló (Osona) tres vehicles dels Bombers de la Generalitat han treballat en un incendi d’habitatge aquesta passada matinada
 
Els Bombers de la Generalitat van ser alertats, ahir a les 20.43 hores, per rescatar un vehicle accidentat a una pista forestal d’accés a una finca privada de l’Estany (Bages). El cotxe, de model tot terreny, va sortir de la pista propera a la Masia Puigmatre, per causes encara desconegudes, i va caure per un barranc d’uns 200 metres de fondària. La zona és molt boscosa i de difícil accés. Cinc dotacions dels Bombers, entre les quals el Grup d’Actuacions Especials (GRAE) s’activaren per realitzar el rescat del conductor i únic ocupant del vehicle, un home de 78 anys i veí de l’Estany. El cos de l’home va ser rescatat sense vida.
El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) mobilitzà dues ambulàncies, mentre que els Mossos d’Esquadra destinaren tres patrulles.
 
Incendi d’habitatge a Torelló  (Osona)
 
Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís, a les 02.43 hores, d’un incendi d’habitatge als baixos del carrer Jaume Balmes, 25, a la ciutat de Torelló (Osona).
Fins al lloc dels fets s’han mobilitzat tres vehicles dels Bombers, els quals han accedit al pis i han pogut apagar el foc en poc menys d’una hora.
L’incendi ha cremat una habitació de la planta baixa, de 12 metres quadrats aproximadament, i ha afectat per fum la resta de l’immoble. Cal remarcar que, un cop revisada l’estructura, s’han descartat afectacions importants.
Una dona de 34 anys ha estat atesa pels serveis sanitaris desplaçats al lloc (dues unitats del SEM) per uns petits talls a la mà. No ha calgut, però, evacuar-la a l’hospital.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 6 de març de 2014
07.45 hores