Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Trobada de representants de Mercadona, el Departament i les ECA de Tàrrega i de Monells

query_builder   6 març 2014 12:04

event_note Nota de premsa

Trobada de representants de Mercadona, el Departament i les ECA de Tàrrega i de Monells

FOTO WEB
Un moment de la trobada.
 
L’Escola de Capacitació Agrària (ECA) de Tàrrega, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), va acollir, el passat dia 19 de febrer, una trobada entre representants de Mercadona, Foro Interalimentario i el Departament.
 
Així, el gerent de relacions externes de Barcelona Nord i Girona, Joan Gili, el director gerent de Foro Interalimentario, Victor M. Yuste, i la directora de Relaciones Sector Primario, Aguasanta Meléndez, es van reunir amb el subdirector de Transferència i Innovació Agroalimentària del DAAM, Jaume Sió, i altres representants del Servei de Formació Agrària del Departament, així com els directors de l’ECA de Tàrrega i de Monells, Ramon Cuadros i Teresa Colell, respectivament.
 
Donada l’activitat que en transferència tecnològica i formació al sector alimentari es promou des de les ECA de Monells i de Tàrrega, es va propiciar aquesta reunió per tal de comentar els instruments per a la formació i transferència de què es disposa, quines activitats es programen, i obrir la col·laboració per a participar i ajudar en la programació d’activitats.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.
 

1  

Fitxers adjunts

Un moment de la trobada.

Un moment de la trobada.
JPG | 380

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia