Empresa i Treball

INDÚSTRIA

Golden Gekko ampliarà les seves oficines a Barcelona i crearà 30 llocs de treball

query_builder   9 març 2014 11:00

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

Golden Gekko ampliarà les seves oficines a Barcelona i crearà 30 llocs de treball

 
•     La Generalitat de Catalunya, a través d’Invest in Catalonia, ha donat suport a l’obertura del centre a la capital catalana, que se suma als que la companyia americana ja té a Nova York i Cambodja i a la seu de Londres.
 
•     L’empresa ja era present a Barcelona des del 2007, però ha decidit crear un centre de desenvolupament d’aplicacions per a mòbils a Catalunya per la reputació de la capital catalana en el sector del mòbil i la facilitat per atraure talent internacional.
 
 
L’empresa americana Golden Gekko ha ampliat la seva presència a Barcelona amb l’obertura d’un centre de desenvolupament d’aplicacions per a mòbils. Aquest centre, que se suma als de Nova York i Cambodja i a les oficines de Londres, suposarà la creació de 30 nous llocs de treball fins a finals d’any.
 
El projecte ha comptat amb el suport d’Invest in Catalonia, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres de la Generalitat de Catalunya, que ha ofert informació sectorial a l’empresa i assessorament en matèria d’incentius i permisos d’estrangeria, entre d’altres.
 
Goden Gekko es dedica al desenvolupament d’aplicacions -tant per iOS i Android- i pàgines webs per a mòbils i tauletes a nivell internacional. Per exemple, la companyia ha dissenyat aplicacions per a Mango, la cadena de televisió nord-americana ESPN, l’empresa de telecomunicacions britànica O2 o companyies automobilístiques com Toyota i Volkswagen.
 
Des de fa set anys, la companyia té a Barcelona una oficina comercial que dóna feina a 30 persones. Ara, l’empresa ha decidit fer un pas més i obrir el centre de desenvolupament d’aplicacions per la reputació internacional de la capital catalana en el desenvolupament de serveis per a mòbils gràcies al Mobile World Congress i per la facilitat que té la ciutat per atraure talent internacional.
 
La decisió d’ubicar aquest centre a Barcelona també està provocada per la situació geogràfica de Catalunya, que permet una bona interconnexió amb els centres de Nova York i Cambodja gràcies a la combinació de diferències horàries. La companyia, que forma part del grup empresarial americà DMI, va facturar l’any passat més de 10 milions d’euros i compta amb 160 empleats a tot el món.
 
A banda de la seva activitat empresarial, la seu de la companyia a Barcelona està desenvolupant un programa de formació en el camp de la creació d’aplicacions per a mòbils amb 13 estudiants catalans acabats de graduar-se. Els joves rebran formació durant 12 setmanes i treballaran en el desenvolupament d’aplicacions per a organitzacions sense ànim de lucre, per després tenir la possibilitat de començar una carrera professional a Golden Gekko.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia