Delegació a les Terres de l'Ebre

Les Terres de l'Ebre commemoren el Dia Internacional de les Dones

query_builder   7 març 2014 12:06

event_note Nota de premsa

Les Terres de l'Ebre commemoren el Dia Internacional de les Dones

  • L’acte institucional ha tingut lloc a la seu de la Delegació Territorial del Govern amb la partició d’una seixantena de representants socials, polítics, culturals i empresarials
Govern, Ajuntament de Tortosa i Consell Comarcal del Baix Ebre commemoren el Dia Internacional de les Dones
En motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, el 8 de març, el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, acompanyat de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, han presidit l’acte institucional commemoratiu d’aquesta efemèride a les Terres de l’Ebre.
 
Durant l’acte, la coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones, Carme Valls, ha fet lectura la Declaració Institucional, centrada en el 25è aniversari aquest 2014 de l’Institut Català de les Dones (ICD).
Seguidament, s’ha obert el debat amb una taula rodona sota el lema “Veus de Dones en l’àmbit
públic i privat” amb la doctora Sara Romaguera, sotsdirectora Campus Terres de l’Ebre-URV; M. Cinta Subirats, secretària judicial dels Jutjats de Tortosa; Rocío Sánchez, Policia Local de Tortosa, i Anna Giménez, gerent de la Granja Luisiana, que ha estat moderat per la periodista, Sílvia Tejedor.
 
L’acte ha comptat amb l’assistència de més d’una seixantena de representants de les associacions de dones de les comarques ebrenques i de diferents àmbits socials, polítics, culturals i empresarials.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia