Drets Socials

Neus Munté agraeix als treballadors socials "el seu compromís" en l'acte de commemoració del Dia Internacional del Treball Social

En l'acte d'avui també s'ha lliurat el III Premi Estatal del Treball Social

query_builder   14 març 2014 19:30

event_note Nota de premsa

Neus Munté agraeix als treballadors socials "el seu compromís" en l'acte de commemoració del Dia Internacional del Treball Social

En l'acte d'avui també s'ha lliurat el III Premi Estatal del Treball Social

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, ha agraït avui als treballadors i les treballadores socials el seu compromís amb la societat catalana en l’acte de commemoració del Dia Internacional del Treball Social. Munté ha afirmat que “la feina de treballador social té una vessant tècnica, però demana una implicació personal i emocional que en moltes altres feines no és necessària, perquè treballeu amb persones i amb col·lectius vulnerables”. En aquest sentit, ha assegurat que “si bé és cert que sempre hauríem de tenir com a objectiu buscar l’excel·lència professional, en el vostre cas la persecució d’aquesta excel·lència és més important, perquè treballeu amb persones que veritablement necessiten el millor de vosaltres”.
 
III Premi Estatal del Treball Social
 
L’acte d’aquesta tarda, que ha tingut lloc a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona, ha estat organitzat conjuntament pel Consejo General del Trabajo Social i el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya. A banda de commemorar el Dia Mundial del Treball Social, avui també s’ha fet el lliurament del III Premi Estatal del  Treball Social, que es distribueix en tres categories: Professió, Comunicació i Organitzacions.
 
Enguany, el premi a la Professió ha estat per Montserrat Colomer, per la seva valuosa trajectòria professional i dedicació al treball social; el premi Comunicació ha recaigut en Jordi Évole, per apropar a la ciutadania temes d’interès social, i el premi Organitzacions ha estat per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, per haver liderat la protesta ciutadana contra els desnonaments. Aquest darrer premi l’ha recollit la portaveu de la Plataforma, Ada Colau.
 
L’acte, que ha clos la consellera Munté, ha comptat amb les intervencions del diputat delegat de Benestar Social, Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, Josep Oliva; de la degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, Núria Carrera, i de la presidenta del Consell General del Treball Social, Anna I. Lima Fernández. També hi ha hagut un debat entre els premiats i s’ha comptat amb la participació en directe de la cantautora Lídia Pujol.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia