Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Pelegrí encoratja els municipis a potenciar els valors del nostre territori

Durant la visita a la Ruta de l'Arbre amb Flor d'Aitona

query_builder   16 març 2014 20:04

event_note Nota de premsa

Pelegrí encoratja els municipis a potenciar els valors del nostre territori

Durant la visita a la Ruta de l'Arbre amb Flor d'Aitona

Imatge de l'exposició
Imatge de l'exposició
El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, acompanyat del director general de l’INCAVI i conseller delegat executiu de Prodeca, Jordi Bort, ha visitat la Ruta de l’Arbre amb Flor d’Aitona.
 
Durant la visita, el conseller ha afirmat que “el municipi d’Aitona havia sabut trobat un element diferenciador, la flor de la fruita, explotar-lo i vincular-lo amb una cultura mil·lenària com és la japonesa”. De fet, Pelegrí ha explicat que Catalunya té una important relació amb el país del sol naixent, ja que es tracta de “dues economies competitives amb un gran respecte pels tresors que ofereix la natura.”
 
“Aitona és un model a seguir, ja que aquesta iniciativa, que s’engloba dins el pla de Fruiturisme, potencia els valors del territori, genera riquesa i ocupació, estimula la competitivitat i posa en valor els productes del municipi”, ha afirmat el conseller. “La creació d’una ruta turística de la fruita és un projecte innovador amb vocació de promoure i difondre la cultura de la fruita i de posar en valor la natura, per dinamitzar econòmicament el territori del Baix Segre.”
 
Pelegrí, que també ha inaugurat l’exposició La primavera del Japó a Aitona, ha reconegut la tasca de l’Ajuntament de diferenciació i potenciació dels actius locals, i d’utilització de la creativitat i la innovació. “La vostra iniciativa és un exercici de lideratge remarcable.”  
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.
 
 

3  

Imatges

imatge de l'exposició

imatge de l'exposició 207

el conseller Pelegrí durant la inauguració

el conseller Pelegrí durant la inauguració 130

imatge exposició 2

imatge exposició 2 326

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia