·       Una seixantena de dotacions terrestres continuaran remullant la zona de l’incendi i, demà a primera hora, s’incorporaran els mitjans aeris
 
·       En el perímetre de l’incendi, amb una superfície d’unes 307,72 hectàrees, encara hi ha zones inestables
 
·       Protecció Civil manté la prealerta del Pla especial d’emergències INFOCAT
Els Bombers de la Generalitat continuaran treballant durant tota la nit, amb una seixantena de dotacions terrestres i la col·laboració de les Agrupacions de Defensa Forestal, en les tasques d’extinció de l’incendi del Baix Empordà. I, es preveu que, demà a primera hora del matí, ja s’hi reincorporin els mitjans aeris (dos avions de vigilància i atac, dos helicòpters bombarders, un helicòpter de comandament i dos hidroavions del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente).
 
L’incendi, que ha afectat una superfície provisional de 307,72 hectàrees segons el Cos d’Agents Rurals, té encara varis punts del perímetre inestable. Malgrat tot, les condicions climatològiques, amb la disminució de la tramuntana i la previsió de la recuperació de les humitats, afavoreixen les tasques dels equips d’extinció, que esperen poder acabar d’estabilitzar tot el perímetre al llarg de les properes hores.  
 
Durant tota la nit, també continuaran a la zona efectius dels Mossos d’Esquadra, de les Policies Locals, del Cos d’Agents Rurals, de Protecció Civil, del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i de la Creu Roja, entre altres.
 
La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) manté activada la Prealerta del Pla especial d’emergències per incendis forestals a Catalunya (INFOCAT).
 
Cerdanyola del Vallès, 16 de març de 2014
23.50 hores