• La Diputació trametrà tota la informació dels seus contractes al Registre Públic de contractes de la Generalitat

 

  • La Generalitat comunicarà al Ministeri d’Economia i a la Sindicatura de Comptes la informació contractual de la Diputació de Barcelona
Acte de signatura
La Generalitat de Catalunya, a través dels departaments de Presidència i Economia i Coneixement, i la Diputació de Barcelona han signat aquest dilluns un conveni de col·laboració, segons el qual la Diputació trametrà al Registre públic de contractes de la Generalitat tota la informació de les dades i els documents dels contractes que adjudiqui. L’objectiu és, d’una banda, millorar la transparència en la contractació pública catalana i simplificar i agilitar els tràmits administratius; i de l’altra, aconseguir una progressiva incorporació de la informació contractual del sector local a un registre integral de la contractació pública de Catalunya. La Diputació de Barcelona és la primera entitat del món local que utilitzarà el Registre de la Generalitat.
 
D’acord amb el text del conveni, la Diputació de Barcelona remetrà la informació i la documentació de la seva activitat contractual, en els termes establerts per la legislació de contractes del sector públic, al Registre públic de contractes de la Generalitat de Catalunya. Al seu torn, la Generalitat comunicarà la informació contractual de la Diputació al Registre de Contractes del Sector Públic del Ministeri d’Economia i a la Sindicatura de Comptes. 
 
Amb aquesta mesura, la Generalitat posa els aplicatius que ja té en funcionament a disposició del món local, per tal d’automatitzar, facilitar, simplificar i fer més eficient la tramesa de la informació. L’acord, que tindrà una vigència de quatre anys prorrogables, preveu la constitució d’una comissió  mixta de seguiment del conveni, la qual, entre altres funcions, haurà de determinar els programes de treball i els costos associats a la seva execució.
 
Han signat el conveni, el secretari general del Departament d’Economia i Coneixement, Albert Carreras de Odriozola; la directora de l’Oficina de Supervisió i Avaluació de la Contractació Pública, Teresa M. Pitarch; i el president delegat de l’Àrea d’Hisenda, Recursos Interns i Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona, Carles Rossinyol.

2  

Fitxers adjunts

Fotografia de l'acte 1

Fotografia de l'acte 1
JPG | 2136

Fotografia de l'acte 2

Fotografia de l'acte 2
JPG | 2153