Assumpció Palahí rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família
La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Girona, Montserrat Roura, ha lliurat aquest matí la Medalla Centenària del Departament a la senyora Assumpció Palahí, veïna de Riudellots de la Selva. La directora, que també és alcaldessa del municipi, li ha fet entrega de la medalla en un acte al domicili de l’homenatjada, que ha estat acompanyada d’amics i familiars.
 
Assumpció Palahí i Bofill va néixer el 25 de març de 1914 a Riudellots, on ha viscut tota la vida. El seu marit i ella van tenir 2 fills i actualment també té 5 néts i 6 besnéts. De petita a l'escola va aprendre a fer alguns punts senzills de ganxet, però va ser de gran quan va recuperar aquesta destresa i la va convertir en afició. Guarda amb molta estima molts dels treballs realitzats, tot i que n'ha regalat bastants. Durant el mes de març, amb motiu del seu centenari, el municipi celebra una exposició que recull els millors treballs de la senyora Palahí dels darrers 30 anys.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d'una medalla d'argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

1  

Imatges

La senyora Palahí acompanyada de la directora i la regidora de Benestar

La senyora Palahí acompanyada de la directora i la regidora de Benestar 5202