• A banda del circuit clàssic de 10 Km, enguany hi ha la novetat d’un recorregut menor
  • Dissabte, a partir de les 11 h, es realitzaran les curses infantils
 
 
Aquest proper diumenge, 30 de març, es celebrarà la quarta edició de la ‘Cursa CX Bombers de Lleida’, organitzada per l’Agrupació Cultural Recreativa Bombers de Lleida.
 
L’acte s’ha presentat aquest matí a la Delegació territorial del Govern a Lleida i ha comptat amb presència del delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, de l’alcalde la ciutat, Àngel Ros, de la directora dels Serveis territorials d’Interior a Lleida, Anna Miranda, de la diputada de la Diputació de Lleida, Ma. Antònia Pubill, del cap de la Regió d’Emergències, Jordi Solà, i del coordinador de la cursa i Bomber de la Generalitat, Jordi Martínez, entre d’altres.
 
Aquesta IV edició comptarà amb la col·laboració d’Adidas i Catalunya Caixa i amb el patrocini de Wala Espots, Ekke i Ramon Vilella; així com amb el suport de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, de l’Ajuntament de Lleida i de la Diputació de Lleida.
 
El tret de sortida de la Cursa es donarà a les 10 del matí des dels Camps Elisis de la ciutat i el recorregut, un dels més plans i ràpids de Catalunya, serà de
10 Km. Paral·lelament, i com a novetat d’enguany, hi haurà una cursa amb un recorregut de 5,5 Km. Dissabte es faran les curses infantils, a partir de les 11 hores i al mateix recinte, davant del Pavelló 3 dels Camps Elisis de Lleida.
 
Al llarg del cap de setmana, i com a activitats complementàries, està prevista la instal·lació de parcs lúdics i solidaris pels nens, així com la celebració del II Concurs de Batucades i Animació al Carrer.
 
L’edició d’enguany de la ‘Cursa CX Bombers de Lleida’ compta ja amb gairebé 3.500 corredors inscrits. Per a obtenir més informació i fer la inscripció per participar a la cursa visiteu el web: cxcursabomberslleida.com
 
 
Cerdanyola del Vallès, 26 de març de 2014
17.44 hores