Territori

Millora de les comunicacions amb bus entre Sant Feliu de Codines i l'Hospital de Mollet

query_builder   28 març 2014 10:11

event_note Nota de premsa

Millora de les comunicacions amb bus entre Sant Feliu de Codines i l'Hospital de Mollet

  • A partir de dilluns hi haurà cinc noves expedicions, dos d’anada al centre hospitalari i tres de tornada
 
 
El Departament de Territori i Sostenibilitat reforçarà a partir d’aquest dilluns, 31 de març, les comunicacions amb autobús entre Sant Feliu de Codines i l’Hospital de Mollet del Vallès, al Vallès Oriental. Aquesta millora es concreta amb cinc noves expedicions, dos d’anada al centre hospitalari i tres de tornada, de dilluns a divendres feiners. El motiu d’aquest reforç és el bon nivell de demanda d’aquest servei i el fet que des d’aquest mes de març l’hospital de Mollet ha passat a ser el centre de referència de Sant Feliu de Codines.
 
Així, i per tal de facilitar l’accés a l’hospital dels habitants de Sant Feliu, s’ha impulsat el perllongament del servei. D’aquesta manera, a partir del dia 31 de març, es realitzaran dues noves expedicions des de Sant Feliu, amb sortida a les 07.10h i 10.10h, i tres noves expedicions des de l’Hospital amb sortida a les 08.45h, 09.45h i 13.45.
 
Al desembre de 2010, i per tal de millorar la mobilitat entre Caldes de Montbui, Palau-Solità i Plegamans i Mollet del Vallès, i especialment la vinculada amb l’Hospital de Mollet,  es va establir un servei regular de transport de viatgers, que connecta aquestes poblacions i el centre hospitalari, amb 10 expedicions d’anada i 11 de tornada de dilluns a divendres feiners. El servei va tenir una acollida favorable de manera que per millorar aquestes connexions l’abril de 2013 es va incrementar l’oferta amb dues noves expedicions d’anada i tornada. Actualment, el servei, operat per Ferrocarriles y Transportes, del grup Sagalés, l’utilitzen uns 40.000 viatgers/any.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 39

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia