Augmenta un 16% la representació d’empreses catalanes sota el paraigües de Prodeca, amb un increment continu des de les darreres edicions

El conseller Pelegrí manté el compromís ferm de donar prioritat a la promoció comercial del sector agroalimentari
 
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural manté el compromís ferm de donar suport a les empreses agroalimentàries en la promoció comercial, i per això la fira Alimentaria de Barcelona, un dels esdeveniments mundials més rellevants del sector, compta amb la participació destacada d’empreses catalanes a través de Prodeca.
 
Un total de 162 empreses agroalimentàries participaran a Alimentaria 2014 amb el suport del Departament d’Agricultura, que ha facilitat espais d’exposició i promoció a cinc dels salons d’aquesta fira: Autonomies, Intervin, Intercarn, Olivaria i, per primera vegada, Interlact. En aquest cas, Prodeca ha arribat a un acord amb Acrefa, l’Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatge Artesà, que participaran sota la marca Catalunya.
 
En el cas del Pavelló de les Autonomies i del Pavelló Olivaria, i amb la marca Catalunya com a element de distinció, els visitants professionals trobaran dolços, fruita seca, elaborats carnis, embotits, llonganissa de Vic, arròs, conserves vegetals i conserves de peix, cafès i infusions, melmelades, sucs i refrescos, aigües, cervesa artesana, xocolates, bombons, torrons, mel, dolços i pastes, lactis i formatges, aperitius i snacks, bolets, tòfona i caviar de tòfona, peix i gambes, salses, vinagres, olives, plats preparats, productes de quarta i cinquena gammes, elaborats carnis, productes dietètics i ecològics, i oli d’oliva verge extra.

La participació del Clúster Gourmet de Catalunya permet, a més, trobar de manera directa els productes de les empreses acollides a aquesta fórmula de promoció comercial conjunta adreçada a un segment de consum que cerca la distinció i la diferenciació.

D’altra banda, en el pavelló de les Autonomies, que aquest any ha incrementat un 35,18% la participació d’empreses expositores, es disposarà un espai de cuina i demostració per a la realització d’activitats gastronòmiques i de presentació de productes, amb l’objectiu de mostrar als professionals visitants la diversitat d’usos que tenen els aliments.
 
Pel que fa a Intercarn, el Departament d’Agricultura manté l’aposta per donar suport a les empreses d’aquest sector, un dels més dinàmics de l’agroindústria, i completar l’oferta de les associacions empresarials i la participació directa de bona part de les empreses catalanes.
 
Quant al Pavelló Intervin, un dels atractius d’Alimentària Barcelona, sota la marca Catalunya i amb el suport del Departament d’Agricultura, participen 63 cellers de diferents Denominacions d’Origen reconegudes a Catalunya – Catalunya, Empordà, Costers del Segre, Conca de Barberà, Montsant, Penedès, Priorat, Tarragona, Terra Alta, a més de la Denominació d’Origen Cava i altres productes que comercialitzen els cellers catalans.
 
També, a la zona de tastos d’Intervin, faran presentacions les següents Denominacions d’Origen: DO Terra Alta, DO Montsant, DO Penedès, DO Pla de Bages, DO Conca de Barberà, així com l’Institut del Cava i Pimecava. Les sales d’actes del Pavelló de Catalunya a Intervin acolliran, a més, la roda de premsa de presentació de la segona edició dels Premis Vinari que presidirà el conseller Pelegrí, acompanyat del conseller delegat de Prodeca i director general d’Incavi, Jordi Bort.
 
L’acord amb Acrefa ha permès que en aquesta edició hi hagi per primera vegada una participació d’empreses en el saló Interlact amb el suport del Departament d’Agricultura. Concretament, 9 empreses elaboradores de formatges artesans seran presents per promocionar els seus productes.
 
A més del suport en la participació com a expositors, el Departament d’Agricultura també ha facilitat a les empreses catalanes la participació en les trobades B2B amb importadors Food & Drink Business Meeting que té lloc durant la fira. En aquesta 7ª edició de les trobades, que organitza FIAB, s’ha convidat a importadors de tot el món, amb l’objectiu principal de promoure i reforçar  l’exportació del sector agroalimentari i fomentar les relacions ja existents.
 
La política del Departament d’Agricultura de facilitar les empreses els contactes comercials i donar suport, sobretot a través de Prodeca, a la tasca d’obertura i consolidació de mercats, es manté i es consolida amb el desplegament d’esforços en aquest esdeveniment que fa de Barcelona la capital europea de l’alimentació durant una setmana, considerat com un dels aparadors mundials del sector de l’alimentació i les begudes més importants, que se celebra cada dos anys i té com a objectius potenciar la projecció internacional, obrir nous canals de cooperació, fomentar la innovació, impulsar les marques i afavorir el tancament d’operacions comercials.
 
Agenda del conseller Pelegrí
 
Dilluns, 31 de març de 2014
 
11:30 hores. Inauguració oficial d’Alimentària 2014. Fira de Barcelona-Recinte Gran Via. Pavelló 6
 
17:00 hores. Lliurament dels premis Millors Formatges 2014. Pavelló 4. Espai PLF-Magrama
 
Dimarts, 1 d’abril de 2014
 
11:00 hores. Inauguració del II Fòrum Neslté de creació de valor compartit. The Alimentaria Hub. Pavelló 3. Auditori I
 
16:00 hores. Inauguració de Meddiet Steering Committee. Pavelló 1. Mòdul CC1. Sala 1.4
 
18:00 hores. Acte de lliurament dels Premis Innoval 2014. The Hub Internacional. Pavelló 3. Sala Media Set.
 
Dimecres, 2 d’abril de 2014
 
10:00 hores. Signatura conveni col·laboració DAAM- Conselleria Desenvolupament Econòmic del País Basc.
 
10:30 hores. Inauguració del X Congrés Internacional de Barcelona sobre la Dieta Mediterrània. The Alimentaria Hub. Pavelló 3. Sala Auditori I.
 
12:00 hores. Presentació estudi del Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari. Pavelló 1, Mòdul CC1. Sala 1.2
 
15:00 hores. Inauguració Alimentaria Techtransfer. The Alimentaria Hub. Pavelló 3. Sala Àgora.
 
Dijous, 3 d’abril
 
11:00 hores. Presentació de la II edició dels Premis Vinari. Intervin. Pavelló 3. Estand Catalunya. Sala 2.
 
17:00 hores. Lliurament dels premis Cuiner de l’any. The Alimentaria Experience. Pavelló 6.
 
20:00 hores. Lliurament dels premis Barcelona Mediterrània. Ajuntament de Barcelona. Plaça Sant Jaume.
 
 
Programa d’activitats a l’espai Cuina (estand d’Autonomies)
 
Dilluns, 31 de març

11:00h - 11:20h: Gremi de Flequers de Catalunya: Presentació de IGP Pa de Pagès.
11:25h - 11:45h: Gremi de Flequers de Catalunya: Presentació Pa del Tricentenari.      
12:00h - 13:00h: Laumont: Cuina de trufes i bolets.
13:05h - 13:45h: Federació Catalana de DOP- IGP: Show Cooking amb productes catalans amb Distintiu de Qualitat, a càrrec de Pep Nogué.     
14:00h - 14:45h: Acipenser i Erre de Vic 1952: Raviolis Pastassana amb Caviar de Trufa.                          
15:00h - 16:00h: Val d’Aran: Productes dera Val d’Aran i degustació de plats de la
gastronomia aranesa.                       

Dimarts, 1 d’abril

11:00h - 11:40h: Aigua Sant Aniol: Selfie Sant Aniol.
11:45h - 12:25h: Gamba de Palamós: Gamba de Palamós Marca de Garantia. Associació de tavernes.
12:30h - 13:00h: Celler de Capçanes: Tast de vins singulars.
16:30h - 17:00h: Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters: Botifarres
Crues Artesanes - Tradició, Creativitat i Innovació, a càrrec de Josep Dolcet Lleveria.

Dimecres, 2 d’abril  

11:00h - 11:45h: Gamba de Palamós: Gamba de Palamós - Marca de Garantia. Associació de restaurants.                                                  
12:00h - 12:45h: Cal Saboi i Cap d'Urdet: Degustació/maridatge de bolets, escalivada i arròs cremós.
13:00h - 13:45h: Delicat Aliment - Espiga Blanca: Taller de tapas Espiga Blanca.           
14:00h - 15:00h: Coop. Cambrils – Mestral: Mediterranean Taste by Coop. Cambrils.
Degustació de minitapes amb oli d'oliva Verge Extra Mestral, olis macerat de bolets i salses Allioli i Romesco, a càrrec de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils.
16:30h - 17:30h: Cal Tomàs: Tast 4 productes (xolís, sobrassada, botifarra catalana, pa de fetge) i vedella.
17:30h - 18:30h: Almogaver: Maridatges per les tres cerveses: la Clàssica, la Blat i la nova Hop & Roll.

Dijous, 3 d’abril
12:00h - 12:45h: Clúster Gourmet: Tast guiat d’olis del Clúster Gourmet de Catalunya, a càrrec d’Agustí Romero, investigador de l’IRTA.
 
Programa d’activitats a l’espai de Tastos (estand d’Intervin)
 
SALA 1
 
Dilluns, 31 de març
11:00h - 12:00h: Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya: Tast de vins de cooperatives.
13:00h - 14:00h: DO Penedès: Tast de vins amb DO.
16:00h - 17:00h: DO Terra Alta "Garnatxa blanca: L'excel·lència de la DO Terra Alta".
17:30h - 18:30h: Bodegas Sumarroca: Tasts de varietals blancs.
 
Dimarts, 1 d’abril
11:00h - 12:00h: DO Pla de Bages: Tast de Picapolls.
13:00h - 14:00h: DO Montsant: Tast de vins de zonificació.
16:00h - 17:00h: DO Conca de Barberà: Presentació Llibre “Més Enllà del Vi - DO Conca de Barberà”.
17:30h - 18:30h: DO Penedès: Tast de vins amb DO.
 
Dimecres, 2 d’abril
11:00h - 12:00h: DO Pla de Bages: Tast de Picapolls.
13:00h - 14:00h: Castellroig: Vins de Terrer.
16:00h - 17:00h: Vinyes Domenech: Tast de garnatxes.
17:30h - 18:30h: Bodegas Sumarroca: Tast de varietals negres.
 
Dijous, 3 d’abril
13:00h - 14:00h: Enjoy Wine Barcelona Maridatge de vins catalans amb productes de mercat.
 
SALA 2
 
Dilluns, 31 de març
12:00h - 13:00h: 1+1=3: Presentació de vins.
17:00h - 18:00h: Institut del Cava - Pime Cava: El Cava Rosat. Maduixa, gerds, fruites del bosc, confitures, un món de sensacions.
 
Dimarts, 1 d’abril
12:00h - 13:00h: Excelling Wines: El plaer del sentits. Vi i bombolles per Pere Escuder.
14:00h - 15:00h: Giro Ribot: Tast de vins i caves.
17:00h - 18:00h: Institut del Cava - Pime Cava: La vida del Cava a partir dels 15 mesos de criança fins a …
 
Dimecres, 2 d’abril
12:00h - 13:00h: Institut del Cava - Pime Cava: Els maridatges del CAVA. Cava i gastronomia. Gastronomia i Cava.Diversitat i versatilitat sense límit.
14:00h - 15:00h: DO Catalunya: Tast de vins amb DO.
17:00h - 18:00h: La Vinyeta. Microvins: Monovarietals, microclimes i microvinificacions
 
Dijous, 3 d’abril
12:00h - 13:00h: Institut del Cava - Pime Cava. Concurs de Caves: La Gran Diversitat del Cava
 
Empreses participants sota marca Catalunya:
 
 
Olivaria: 9
 
§  Acobem | oli d’ oliva DOP Baix Ebre – Montsià | Tortosa (Baix Ebre)
§  Coop. Cambrils - Mestral |  oli d’oliva DOP Siurana | Cambrils (Baix Camp)
§  Escornalbou Gourmet | oli d’oliva DOP Siurana | Riudecanyes (Baix Camp)
§  Espelt | oli d’ oliva | Vilajuïga (Alt Empordà)
§  Finca Els Hostalets | oli d’ oliva DOP Siurana | Barcelona
§  Mallafre | oli d’ oliva | Riudoms (Baix Camp)
§  Molí La Boella | oli d’ oliva | La Canonja (Tarragonès)
§  Oleum Priorat | oli d’ oliva DOP Siurana | Cabacés (Priorat)
§  Olis Solé | oli d’oliva DOP Siurana | Mont-Roig del Camp (Baix Camp)
 
Carnis: 8
 
§  Alimentbarna | aviram i elaborats carnis | Montcada i Reixach (Vallès Occidental)
§  Calet | embotits | Sant Joan Les Fonts (Garrotxa)
§  Casaponsa | embotits | La Vall de Bianya (Garrotxa)
§  Ecològica dels Pirineus | carn ecològica | La Pobla de Segur (Pallars Jussà)
§  Font-Cana | embotits cuits | Sant Joan Les Fonts (Garrotxa)
§  Jamones La Cava | ibèrics, formatges, embotits | Barcelona
§  Montflorit–Old Deveron | patés, snacks, conserves, peix fumat | Canovelles (Vallès Oriental)
§  Porxas | pernil | Sant Joan Les Fonts ( Garrotxa)
 
 
Interlact: 9
 
§  Arcoc | formatges | Tona (Osona)
§  Acrefa | associació | Santpedor (Bages)
§  Formatgeria Mas Rovira | formatges | Sora (Osona)
§  Formatges Camps | formatges | El Palau d'Anglesola (Pla d’Urgell)
§  Formatges Serra del Tormo | formatges | La Torre de l'Espanyol (Ribera d’Ebre)
§  Formatges de Muntanyola | formatges | Muntanyola (Osona)
§  Molí de Ger l formatges | Ger (La Cerdanya)
§  Nativitat Ninot Bonell | formatges | Albió (Conca de Barberà)
§  Tros de Sort | formatges | Sort (Pallars Sobirà)
 
Autonomies: 73
 
§  Aigua Sant Aniol | aigua | Olot (La Garrotxa)
§  Almendrina | conserves vegetals | Reus (Baix Camp)
§  Anchoas Pujado Solano | conserves de peix | Sant Adrià del Besòs (Barcelonès)
§  Anetos | lactis | Sils (Selva)
§  Aperitius Catalans | fruits secs I Piera (Anoia)
§  ArtCroq | croquetes | Constantí (Tarragonès)
§  Badia Vinagres | vinagres | Mollerussa (Pla d’Urgell)
§  Bee Honey | mel | Barcelona
§  Betara Formatges | formatges | Perafita (Osona)
§  Cafes Pont | cafès | Sabadell (Vallès Occidental)
§  Cal Saboi | oli d’oliva | Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)
§  Callol Serrats | conserves de peix | L'Escala (Alt Empordà)
§  Can Bech | producte de 4ª i 5ª gamma | Fontanilles (Baix Empordà)
§  Cap d’Urdet | conserves vegetals | Sant Llorenç de Morunys (Solsonès)
§  Catalonia Gourmet | Hostalric (Selva)
-     Almogaver | cervesa artesana | Barcelona
-       Arròs Molí de Rafelet | arròs | Deltebre – La Cava (Baix Ebre)
-       Artesanies Carlit | embotits | Puigcerdà (Cerdanya)
-       Benfumat | fumats | Barcelona
-       Bombons Cudié | catànies, bombons, torrons | Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)
-       Cal Tomàs | embotits | La Pobla de Segur (Pallars Jussà)
-       Casa Riera Ordeix | llonganissa de Vic | Vic (Osona)
-       Caviar de Trufa | caviar de trufa | Vallromanes (Vallès Oriental)
-       Cio Gastronomia Selecta | oli d’oliva aromatitzat | Artes (Bages)
-       Clos Figueras | vi DOQ Priorat | Gratallops (Priorat)
-       Coques de Perafita | coques | Perafita (Osona)
-       Erre de Vic 1952 | productes càrnics cuits | Vic (Osona)
-       F&F Eurofoods | salses | Barcelona
-       Fruits Secs Torra | fruits secs | Jorba (Anoia)
-       L’Oli de Mar | oli d’oliva | L'Ampolla (Baix Ebre)
-       Mas Gourmets |  embotits | Barcelona
-       Moli de Pomerí | salses, vinagres, oli d’oliva | Sant Just Desvern (Baix Llobregat)
-       Molí Duran – Celler Petit Duran | oli d’oliva ecològica, vi DO Costers del Segre | Sant Martí Riucorb (Urgell)
-       Natrus | carn | La Vall d’en Bas (Garrotxa)
-       Oli d’Arbeca | oli d’oliva DOP Garrigues | Arbeca (Les Garrigues)
-       Oli Elixire | oli d’oliva DOP Empordà | Peralada (Alt Empordà)
-       Oli SerraFerran | oli d’oliva DOP Empordà | Ventalló (Alt Empordà)
-       Pere Canals | DO Cava | Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
-       Petit Plaisir | xocolata, bombons | Les Fonts (Barcelona)
-       Salgot | embotits | Aiguafreda (Vallès Oriental)
-       Torrons i Mel Alemany | torrons i mel | Os de Balaguer (Noguera)
-       Trades | ingredients gourmet | Barcelona
-       Trias | galetes | Santa Coloma de Farners (Selva)
§  Delicat Aliment - Espiga Blanca | snacks i dolços eco | L’Hospitalet de Llobregat (Baix Llobregat)
§  Diet Rádisson | productes dietètics | Barcelona
§  El Rebost de l’Empordanet | melmelades | El Far de L'Empordà (Alt Empordà)
§  Finca Bell-Lloc | vi, oli d’oliva, melmelada, conserves, formatges | Barcelona
§  Gamba de Palamós – Marca de Garantia | gambes i peix | Palamós (Baix Empordà)
§  Girofibra | galetes ecològiques | Argelaguer (Solsonès)
§  Go Fruselva | sucs, refrescs | La Selva del Camp (Baix Camp)
§  Granja La Selvatana | productes làctics | Campllong (Gironès)
§  Grup Salieri | patates fregides | Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat)
§  Iberic Box | pernil gourmet |  Barcelona
§  Ibktropic | envasos alimentaris | Barcelona
§  Ice Cream Valley | dolços, pastes, cafès | Castellbisbal (Vallès Occidental)
§  Indulleida | sucs i pures | Alguaire (Segrià)
§  La Masrojana | conserves, olives, oli d’oliva | El Masroig (Priorat)
§  Laumont | bolets i trufa | Tàrrega (Urgell)
§  Llet Nostra | productes làctics | Barcelona
§  Mera | aperitius | Vilablareix (Gironès)
§  Olicatessen | oli d’oliva | Els Torms (Les Garrigues)
§  Pastisseria Artesana La Granja | pastisseria ecològica | Olèrdola (Alt Penedès)
§  Patatas Torres | patates fregides, snacks | Dosrius (Maresme)
§  Productes del Berguedà | Berga (Berguedà)
-       Càrniques Valldan | embotits I Berga (Berguedà)
-       Formatges Blancafort | formatges | Casserres | (Berguedà)
-       Monbolet | bolets | Berga (Berguedà)
-       Neules Artesanes Sant Tirs | neules artesanes | Puig-reig (Berguedà)
-       Puig Fitó | embotits | Casserres (Berguedà)
§  Productes dera Val d’Aran | Vielha (Vall d’Aran)
§  Querida Carmen | plats preparats | Barcelona
§  Teo | cafè, infusions | Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)
§  Vira – Luxocolat - Adelania | xocolates i dolços | Martorell (Baix Llobregat)
 
 
Estand Intervin: 63
 
§  1+1=3 | vi DO Penedès, DO Catalunya, DO Cava | Font-Rubí (Alt Penedès)
§  Acústic Celler | vi DO Montsant, DOQ Priorat | Marçà (Priorat)
§  Albet i Noya | vi DO Penedès | Sant Pau d'Ordal  (Alt Penedès)
§  Avinyó Vins i Caves | vi DO Penedès, DO Cava | Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà)
§  Blancher Capdevila Pujol | vi DO Penedès, DO Cava | Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès)
§  Bodegas Capità Vidal | vi DO Penedès, DO Cava | El Pla del Penedès (Alt Penedès)
§  Bodegas y Destilerías Lehmann | licors | Tortosa (Baix Ebre)
§  Can Feixes - Huguet | vi DO Penedès, DO Cava | Cabrera d'Anoia (Anoia)
§  Castell d’Or | vi DO Catalunya, DO Conca de Barberà, DO Montsant, DO Penedès, DOQ priorat,
DO Tarragona, DO Cava | Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)
§  Castell d'Age | DO Cava | La Beguda Baixa (Alt Penedès)
§  Castell d'Encus | vi DO Costers del Segre | Barcelona
§  Castellroig | vi DO Penedès, DO Cava | Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedès)
§  Caterra | vi DO Terra Alta | La Pobla de Massaluca (Terra Alta)
§  Cava Almirall | DO Cava | Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès)
§  Cava Maspujadó | vi DO Penedès, DO Cava | Oldal- Subirats (Alt Penedès)
§  Cava Miquel Pons | vi DO Penedès, DO Cava | La Granada (Alt Penedès)
§  Cava Rovellats | DO Cava | Barcelona
§  Cava Vendrell Olivella | vi DO Cava | Les Cabanyes (Alt Penedès)
§  Caves Naveran | vi DO Penedès | Torrelavit (Alt Penedès)
§  Celler de Capçanes  | vi DO Montsant | Capçanes (Priorat)
§  Celler La Vinyeta | vi DO Empordà | Mollet de Peralada (Alt Empordà)
§  Celler Piñol | vi DO Terra Alta | Batea (Terra Alta)
§  Celler Tern | vi DO Terra Alta | Batea (Terra Alta)
§  Cellers Avgvstvs Forvm |  vi DO Penedès | El Vendrell (Baix Penedès)
§  Cellers Unió | vi DOQ Priorat, DO Montsant, DO Terra Alta, DO Tarragona, DO Catalunya, DO Cava | Reus
(Baix Camp)
§  Clot dels Oms, Rabetllat i Vidal | vi DO Penedès, DO Cava | Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat)
§  Costers del Sió | vi DO Costers del Segre | Balaguer (La Noguera)
§  De Muller | vi DO Tarragona, DO Priorat | Reus (Baix Camp)
§  Emendis | DO Penedès, DO Cava | Castellet i La Gornal (Alt Penedès)
§  Espelt Viticultors | vi DO Empordà | Vilajuïga (Alt Empordà)
§  Estriacus | vi DOQ Priorat | El Molar (Priorat)
§  Eudald Massana Noya | vi DO Penedès, DO Cava | Sant Pau d'Ordal (Alt Penedès)
§  Ferre i Catasús | vi DO Penedès, DO Cava | La Granada (Alt Penedès)
§  Ferrer Bobet | vi DOQ Priorat | Falset (Priorat)
§  Giro Ribot | DO Cava | Santa Fe del Penedès (Alt Penedès)
§  Institut del Cava | associació | Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès)
§  Jané Ventura | vi DO Penedès, DO Cava | El Vendrell (Baix Penedès)
§  La Gravera | vi DO Costers del Segre | Alfarràs (Segrià)
§  Maria Casanovas | DO Cava | Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès) 
§  Mas Blanch i Jové | vi DO Costers del Segre | La Pobla de Cérvoles (Les Garrigues)
§  Mas Codina | vi DO Penedès, DO Cava | Puigdàlber (Alt Penedès)
§  Mas Ramoneda | vi DO Costers del Segre | Artesa de Segre (La Noguera)
§  Mas Rodó | vi DO Penedès | Barcelona
§  Mas Tinell | vi DO Penedès, DO Cava | Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)
§  Mascaró | vi DO Penedès, DO Cava | Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)
§  Mestres Vins de Cava | DO Cava | Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
§  Mont Marçal | vi DO Penedès, DO Catalunya, DO Cava | Castellví de La Marca (Alt Penedès)
§  Oriol Rossell | vi DO Penedès, DO Cava | Sant Marçal (Alt Penedès)
§  Parató | vi DO Penedès, DO Cava | El Pla del Penedès (Alt Penedès)
§  Pimecava | associació | Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)
§  Portell | vi DO Conca de Barberà, DO Cava | Sarral (Conca de Barberà)
§  Rexach Baqués | DO Cava | Guardiola de Font-Rubí (Alt Penedès)
§  Roca de Les Dotze | vi DOQ Priorat | Alella (Anoia)
§  Sumarroca | vi DO Penedès, DO Cava | Subirats (Alt Penedès)
§  Tayaimgut | vi DO Penedès | Mediona (Alt Penedès)
§  Tomàs Cusiné | vi DO Costers del Segre, DO Penedès | El Vilosell (Les Garrigues)
§  Torre del Veguer | vi DO Penedès | Sant Pere de Ribes (Garraf)
§  Torreblanca – Grimau | vi DO Penedès, DO Cava | Olèrdola (Alt Penedès)
§  Vinícola del Priorat | vi DOQ Priorat | Gratallops (Priorat)
§  Vins de Taller | vi | Siurana d'Empordà (Alt Empordà)
§  Vins del Tros | vi DO Terra Alta | Sabadell (Vallès Occidental)
§  Vins El Cep | DO Cava | Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès)
§  Vinya Els Vilars | vi DO Costers del Segre | Arbeca (Les Garrigues)
          
Empreses catalanes participants a Food & Drink Business Meetings: 
 
§  1+1=3 | vi DO Penedès, DO Catalunya, DO Cava | Font-Rubí (Alt Penedès)
§  Aigua Sant Aniol | aigua | Olot (La Garrotxa)
§  Albet i Noya | vi DO Penedès | Sant Pau d'Ordal  (Alt Penedès)
§  Almogaver | cervesa | Barcelona
§  Arròs Molí de Rafalet | arròs | Deltebre – La Cava (Baix Ebre)
§  Badia Vinagres | vinagres | Mollerussa (Pla d’Urgell)
§  Bodegas y Destilerías Lehmann | licors | Tortosa (Baix Ebre)
§  Bombons Cudié | catanies, bombons, torrons | Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)
§  Cafes Pont | cafès | Sabadell (Vallès Occidental)
§  Cal Saboi | oli d’oliva | Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)
§  Calet | embotits | Sant Joan Les Fonts (Garrotxa)
§  Callol Serrats | conserves de peix | L'Escala (Alt Empordà)
§  Cap d’Urdet | conserves vegetals | Sant Llorenç de Morunys (Solsonès)
§  Celler La Vinyeta | vi DO Empordà | Mollet de Peralada (Alt Empordà)
§  Cellers Avgvstvs Forvm |  vi DO Penedès | El Vendrell (Baix Penedès)
§  Cellers Unió | vi DOQ Priorat, DO Montsant, DO Terra Alta, DO Tarragona, DO Catalunya, DO Cava | Reus
(Baix Camp)
§  Clot dels Oms, Rabetllat i Vidal | vi DO Penedès, DO Cava | Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat)
§  Coop. Cambrils - Mestral |  oli d’oliva DOP Siurana Cambrils (Baix Camp)
§  Costers del Sió | vi DO Costers del Segre | Balaguer (La Noguera)
§  F&F Eurofoods | salses | Barcelona
§  Fruits Secs Torra | fruits secs | Jorba (Anoia)
§  L’Oli de Mar | oli d’oliva | L'Ampolla (Baix Ebre)
§  Mas Blanch i Jové | vi DO Costers del Segre | La Pobla de Cérvoles (Les Garrigues)
§  Mas Rodó | vi DO Penedès | Barcelona
§  Mont Marçal Vinícola | vi DO Penedès, DO Catalunya, DO Cava | Castellví de La Marca (Alt Penedès)
§  Oleum Priorat | oli d’ oliva DOP Siurana | Cabacés (Priorat)
§  Olis Solé | oli d’oliva DOP Siurana | Mont-Roig del Camp (Baix Camp)
§  Parató | vi DO Penedès, DO Cava | El Pla del Penedès (Alt Penedès)
§  Petit Plaisir |  xocolata, bombons | Les Fonts (Barcelona)
§  Torre del Veguer | vi DO Penedès | Sant Pere de Ribes (Garraf)